Câteva APLICAŢII care te-ar putea ajuta să laşi MOBILUL din mână

Câteva APLICAŢII care te-ar putea ajuta să laşi MOBILUL din mână
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Eşti tot timpul cu telefonul mobil în mâna? Verifici foarte des noutăţile apărute pe Facebook? Citeşti ştirile direct de pe smartphone? Petreci mai mult timp cu ochii în dispozitiv decât muncind? Atunci trebuie să ştii că există câteva aplicaţii care te ajută să scapi de această dependenţă.

Offtime. Blochează aplicaţii care pot distrage atenţia utilizatorilor, precum reţele de socializare sau jocuri. De asemenea, filtrează mesajele primite şi oferă statistici referitoare la cât de mult este folosit telefonul. Poţi alege unul dintre modurile disponibile (muncă, familie, timp pentru mine) pentru a fi sigur că ai acces la lucrurile esenţiale, dar fără ca atenţia să-ţi fie distrasă de lucruri inutile.

Moment. Această aplicaţie disponibilă doar pentru dispozitivele Apple îţi urmăreşte activitatea de pe smartphone şi îţi permite să setezi limite zilnice. În momentul în care le depăşeşti, vei fi atenţionat. De asemenea, poţi alege că atunci când stai prea mult cu ochii în telefon ecranul să fie "inundat" cu diverse lucruri, care te vor enerva şi te vor determina să laşi telefonul din mâna.

BreakFree. Îţi urmăreşte activitatea pe telefon, însă diferă de alte aplicaţii prin faptul că îţi calculează "scorul dependenţei", care are mai mult impact asupra utilizatorului. De asemenea, îţi arată cât de des deblochezi ecranul, de câte ori intri pe reţele sociale şi îţi oferă posibilitatea să setezi anumite ţinte legate de timpul petrecut fără telefon.

Flipd. Această aplicaţie e disponibilă doar pentru terminalele Android. De asemenea, e cea mai agresivă dintre toate. De exemplu, poţi seta să blochezi ecranul pentru o perioadă de timp, astfel că orice ai face nu poţi accesa meniul telefonului. Nici măcar restartarea telefonului nu te va scăpa de acest lucru, aşa că va fi imposibil să trişezi. MAI MULTE CITEŞTE AICI (CLICK PENTRU DETALII).

Sursa foto: marketingland.com

Citit 5978 ori Ultima modificare Luni, 26 Octombrie 2015 20:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.