Google/ Proiectul ARA (VIDEO)

Google/ Proiectul ARA (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ideea de smartphone modular a apărut încă din anul 2013 şi a stârnit interesul tuturor împătimiţilor de tehnologie. Google a profitat şi a format o echipă pentru a se ocupa de acest proiect. În 2016, gigantul IT a lansat un filmuleţ ce demonstrează că încă n-a renunţat la idee şi este gata să o aducă pe linia de producţie. Modelul pentru dezvoltatori va fi livrat începând din toamna acestui an, urmând ca producţia de masă să înceapă din 2017.

ARA are aceleaşi funcţii ca un smartphone, dar dispune şi de şase sloturi pentru modulele ce pot fi înlocuite. Gama de module este vastă, acoperind toate lucrurile importante pe care le poate oferi un smartphone, de la o baterie cu o capacitate mai mare până la un difuzor mai puternic sau o cameră mai performantă şi multe altele.

Corpul principal al telefonului va conţine toate piesele importante: CPU, GPU, senzori, baterie şi display. Avantajul acestui telefon este că poate fi modelat după dorinţele posesorului şi poate dispune de ultimele inovaţii din domeniul telefoanelor mobile.        

Citit 4031 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Iunie 2016 14:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.