UPDATE / INCREDIBIL! Arcada, meci pierdut înainte de a-l începe

UPDATE /  INCREDIBIL! Arcada, meci pierdut înainte de a-l începe
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: Legitimaţiile celor de la Arcada au fost găsite, dar au fost aduse la sală prea târziu, cu 36 de minute după ora la care trebuia să înceapă partida. Arbitrii şi echipa oaspete acceptaseră să aştepte 30 de minute înainte de a declara meci pierdut pentru Arcada.


 

UPDATE: Moment uluitor marţi seară, 3 noiembrie, la Sala Sporturilor „Dunărea”. Echipa masculină de volei Arcada Galaţi a pierdut prin forfait partida ce o avea programată cu Tricolorul Ploieşti, în etapa a doua din prima ligă. Motivul este unul incredibil: cei din clubul gălăţean au pierdut legitimaţiile jucătorilor. Cele două echipe au disputat o partidă cu caracter amical.


Arcada are marţi primul joc oficial pe teren propriu în noua componenţă a lotului

Partida din etapa a doua a primului eşalon de volei masculin - Divizia A1, dintre Arcada şi Tricolorul LMV Ploieşti, care trebuia să aibă loc sâmbătă, se va disputa astăzi. Întâlnirea va începe la ora 17,00 şi va fi găzduită de Sala Polivalentă „Dunărea”. Antrenorul Marian Apostu are la dispoziţie întregul lot, jucătorii fiind hotărâţi să-şi treacă în cont al doilea succes din acest sezon. În prima etapă, gălăţenii au câştigat pe terenul vicecampioanei VCM Zalău, cu 3-2.

Partida Arcada - Tricolorul Ploieşti a fost reprogramată pentru astăzi la cererea formaţiei ploieştene, care a invocat probleme medicale în lot, opt jucători cu toxinfecţie alimentară.

OŢELUL joacă marţi seară în NOCTURNĂ
Citit 1850 ori Ultima modificare Marți, 03 Noiembrie 2015 19:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.