„Rockerul” – al cincilea arestat preventiv

„Rockerul” – al cincilea arestat preventiv
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Floareş Alexandru Ionuţ, zis „Rockerul” este al cincilea membru „marcant” arestat în cauza privind grupul de traficanţi de droguri din Tecuci, care a încăput, la sfârşitul săptămânii trecute, pe mâna procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi. Împotriva acestuia fusese începută urmărirea penală de la data de 31 octombrie 2011 sub acuzaţia de trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată şi deţinere de droguri de risc pentru consumul propriu în formă continuată.

Vă reamintim că ceilalţi  patru membri ai grupului de traficanţi despre care v-am informat deja erau: Chiriac Alexandru, zis „Alex”, Ciobanu George (Buzatu), Diaconescu Octavian („Octav”), Costin Costică („Ciocan”). Primul care a căzut a fost Chiriac Alexandru, care a muşcat din momeala unui flagrant organizat în ziua de 27 octombrie 2011.

Al cincilea, Floareş Alexandru Ionuţ, din câte am aflat, este, alături de Chiriac Alexandru, unul dintre capii grupării care se ocupa cu manoperele ilegale cu droguri. Mai exact, aceştia umblau cu produse cannabice (haşiş şi marijuana), droguri pe care le foloseau pentru consumul propriu, dar şi pentru a le vinde altora.

Floareş Alexandru Ionuţ, în vârstă de 30 de ani, născut în Tecuci, dar cu domiciliul actual în Corod, judeţul nostru,  are totuşi  meritul, dacă se poate spune aşa, de a se fi prezentat singur la instanţă, în ziua de 7 noiembrie a.c., după ce procurorii DIICOT Galaţi întocmiseră un referat cu propunerea de arestare preventivă împotriva sa. El a şi fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind pasibil, ca şi ceilalţi, de o pedeapsă cu închisoarea pe o perioadă de 15 ani de zile şi cu interzicerea unor drepturi.

Citit 4370 ori Ultima modificare Marți, 08 Noiembrie 2011 15:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.