Daniel Dediu se plânge de măsurile luate în penitenciar împotriva sa

Daniel Dediu se plânge de măsurile luate în penitenciar împotriva sa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Printre deţinuţii care au venit la Judecătorie ca să reclame măsurile luate împotriva lor se numără şi Daniel Lili Dediu, fiul afaceristului gălăţean Lili Dediu. El are o condamnare de patru ani şi jumătate pentru complicitate la tentativă de omor, rămasă definitivă pe 12 februarie, prin decizia Înaltei Curţi.

De curând, Daniel Dediu a făcut la Judecătorie o contestaţie împotriva unei măsuri dispuse chiar de magistratul care este delegat la Penitenciar. Instanţa a desfiinţat doar o parte din decizia judecătorului, cea legată de confecţionarea şi deţinerea unor obiecte şi decizii, iar în rest Dediu trebuie să se conformeze sancţiunii primite.

Reamintim că, acum cinci ani, procurorii i-au reţinut pe Dediu, Dănuţ Maricel Mustaţă şi Grigore Nicolae Dănilă, după un scandal la Constanţa, care s-a lăsat cu împuşcarea afaceristului Liviu Bamburic. Acesta a supravieţuit atacului. Mustaţă a primit zece ani de puşcărie, Dănilă, nouă ani, iar Dediu, patru ani şi jumătate, după ce a beneficiat de o reducere, graţie unor denunţuri pe care le-ar fi făcut.

Citit 8668 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2013 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.