ŢEAPĂ de un sfert de milion de euro/ Fosta iubită a BELGIANULUI are averea sub SECHESTRU

ŢEAPĂ de un sfert de milion de euro/ Fosta iubită a BELGIANULUI are averea sub SECHESTRU
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce procurorii i-au pus sub sechestru o parte dinte bunuri, Cristina V. a contestat această măsură la Tribunal. De câteva termene însă, tânăra nu a avut cu cine se judeca din cauză că nu a fost prezent fostul iubit, belgianul despre care Parchetul susţine că fata l-ar fi ţepuit cu aproape 250.000 de euro. De asemenea, în dosar figurează şi o societate, care la ultimul termen nu a fost corect citată.

Următoarea întâlnire în instanţă va avea loc pe 5 noiembrie. Potrivit procurorilor, belgianul i-a făcut plângere penală fostei sale iubite. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când tânăra practica prostituţia în Belgia. Cristina i-a promis că se va căsători cu el şi l-a convins să-i trimită bani în România pentru deschiderea unei afaceri. După ce belgianul i-a trimis în diverse conturi circa 250.000 de euro, i-a spus să o lase în pace pentru că nu-l mai iubeşte. Procurorii au stabilit că banii omului s-au dus pe construirea unor imobile, pe cumpărarea unei maşini şi pe diverse nevoi personale ale tinerei. Interesant de văzut este cum se va soluţiona acest dosar penal, care se află în plină anchetă.

Urbea noastră a mai avut o astfel de „poveste de iubire” între un francez şi o tânără gălăţeancă. Istoria de amor s-a lăsat cu o ţeapă de 195.000 de euro, dar şi cu o condamnare la şase ani de puşcărie pentru fată, şi la doi ani, pentru complicele ei. Pentru că acesta mai avea un rest de pedeapsă, potrivit legii, i s-a adunat la ce primise şi aşa a ajuns să stea după gratii patru ani.

Rămâne de văzut cum se va tranşa în justiţie povestea belgianului ţepuit de un sfert de milion de euro, ţinând cont că acum există multe modalităţi, inclusiv împăcarea părţilor, graţie noului cod penal.

CITEŞTE ŞI: Poveste la indigo! BELGIAN ŢEPUIT din "iubire" cu 250.000 de euro

Citit 2023 ori Ultima modificare Joi, 16 Octombrie 2014 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.