AMÂNARE pentru tânărul care CERE un milion de euro: Un nou termen, anul viitor

AMÂNARE pentru tânărul care CERE un milion de euro: Un nou termen, anul viitor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Magistraţii Tribunalului au amânat pentru anul viitor, în luna februarie, procesul tânărului ţintuit într-un scaun cu rotile ca urmare a unui accident pe care l-a avut la Plaja "Dunărea". Amânarea a fost dată pentru a se oferi posibilitatea celor implicaţi să aducă probe în sprijinul afirmaţiilor lor.

Ioan Chiricuţă cere societăţii Gospodărire Urbană un milion de euro, deoarece, susţine el, accidentul s-ar fi produs ca urmare a faptului că administratorii plajei nu i-ar fi avertizat pe consumatori că bazinele sunt în curs de umplere şi nu se poate înota.

În iunie 2011, el a mers la bazin cu prietenii, a sărit de pe platformă şi s-a lovit la coloană şi la cap. Accidentul l-a adus într-un scaun cu rotile şi a făcut numeroase drumuri la medici, în speranţa că-şi va putea recăpăta mobilitatea. Prin reprezentanţii săi, societatea Gospodărire Urbană susţine că în ziua cu pricina ar fi existat avertismente scrise, care nu ar fi fost luate în seamă de tineri.

DETALII despre DRAMA tânărului puteţi citi AICI >> http://www.viata-libera.ro/justitie/57036-galati-viata-libera-cotidian-juridic-proces-intentat-de-victima-unui-accident-la-plaja-dunarea-gospodarire-urbana-la-judecata-pentru-un-milion-de-euro

Citit 2170 ori Ultima modificare Marți, 16 Decembrie 2014 20:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.