TRAFICANŢI DE DROGURI trimişi după gratii. Vindeau ECSTASY în cluburi
Foto: Sursa foto: evz.ro

TRAFICANŢI DE DROGURI trimişi după gratii. Vindeau ECSTASY în cluburi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi, împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, au desfăşurat mai multe activităţi în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri.

În urma acestor acţiuni, anchetatorii au reţinut doi inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată pentru ambii inculpaţii şi trafic de droguri de risc în formă continuată pentru unul din inculpaţi.

În urma anchetei a reieşit faptul că, în cursul lunii decembrie 2014, unul din inculpaţi a deţinut cantitatea de 1.000 de comprimate „ecstasy” şi, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, ambii inculpaţi au comercializat peste 150  comprimate „ecstasy” pe raza municipiului Galaţi. Drogurile erau vândute către diverse persoane, precum şi în  cluburile şi discotecile frecventate de tineri.

Cei doi au fost depistaţi  pe raza municipiului Galaţi având asupra lor 200 de comprimate „ecstasy”, iar cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa unuia din inculpaţi s-au mai găsit alte 630 de  comprimate „ecstasy” şi 313 grame de cannabis.

În urma propunerii procurorilor DIICOT, cei doi inculpaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Întreaga acţiunea a fost realizată cu sprijinul IPJ Galaţi – SAS.

Citit 3052 ori Ultima modificare Vineri, 19 Decembrie 2014 21:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.