S-a ales cu dosar penal după ce a cumpărat o maşină furată

S-a ales cu dosar penal după ce a cumpărat o maşină furată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La sfârşitul săptămânii trecute, lucrători din cadrul compartimentului Combaterea Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere al Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au oprit pentru control, pe o arteră din municipiul Galaţi, un autoturism marca Citroen Xsara Picasso. Autoturismul era condus de cetăţeanul român Daniel M., în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza municipiului Galaţi.

Deoarece nu a putut prezenta la control niciun act din care să rezulte dreptul de proprietate sau folosinţă pentru autovehiculul pe care îl conducea, bărbatul a fost condus la sediul sectorului pentru efectuarea unor verificări specifice.

„În urma cercetărilor efectuate, colegii noştri au constatat că autoturismul, plăcuţele şi certificatul de înmatriculare sunt declarate furate în Spania din data de 14 iunie 2014. Cu privire la cele constate, bărbatul a declarat că, în luna iulie a anului trecut, a cumpărat autoturismul, plătind suma de 6.000 euro. Acesta a mai adăugat că nu a încheiat niciun act de vânzare-cumpărare şi nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul ar fi declarat furat”, ne-a explicat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Daniel M. s-a ales cu dosar penal, iar autoturismul, în valoare de 17.113 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Citeşte şi: Dosarul "Ghimpu", punct şi de la capăt!/ Security WBC vrea să ştie cât are de plătit

Citit 2707 ori Ultima modificare Marți, 20 Ianuarie 2015 19:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.