Falimentul APATERM a fost SUSPENDAT în instanţă
Foto: Foto Bogdan Codrescu

Falimentul APATERM a fost SUSPENDAT în instanţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Curtea de Apel Galaţi a suspendat decizia de intrare în faliment a Apaterm până la finalizarea procesului civil. După cum se ştie, pe 15 ianuarie, Apaterm, din cauză că nu şi-a achitat datoriile aşa cum prevăzuse în planul de reorganizare, a intrat în faliment. Electrocentrale a fost cea care a cerut falimentul Apaterm, iar judecătorii primei instanţe i-au dat câştig de cauză.

Decizia Tribunalului a fost contestată la Curtea de Apel, atât de reprezentanţii Apaterm, cât şi de Primărie şi sindicaliştii din societatea care distribuie căldura şi apa caldă. Pentru început, Curtea de Apel a suspendat doar efectele deciziei Tribunalului, fără însă a lua o hotărâre de admitere sau respingere a contestaţiilor falimentului.

Astfel, pe 25 martie, părţile beligerante, pe de o parte, Apaterm, sindicaliştii săi şi Primăria, şi CET, de cealaltă parte, se vor întâlni pentru a-şi argumenta punctele de vedere, iar Curtea va decide dacă Apaterm rămâne sau nu în faliment.

Până una - alta, Galaţiul este fără căldură şi apă caldă pe TERMEN NELIMITAT. Cine răspunde pentru bătaia de joc la adresa oamenilor? (click aici) -->> http://www.viata-libera.ro/eveniment/64044-galatiul-fara-caldura-si-apa-calda-pe-termen-nelimitat-cine-raspunde-pentru-bataia-de-joc-la-adresa-oamenilor?


CITEŞTE ŞI: Avantajele CONTORIZĂRII individuale la CĂLDURĂ

Citit 6304 ori Ultima modificare Joi, 19 Februarie 2015 14:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.