CJ mai pierde un proces cu propriii angajaţi/ Imputările emise de Bacalbaşa, suspendate de instanţă

CJ mai pierde un proces cu propriii angajaţi/ Imputările emise de Bacalbaşa, suspendate de instanţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Directorul Direcţiei Patrimoniu din cadrul Consiliului Judeţului (CJ), Constantin Cristea, şi Eugenia Pufu, director adjunct al aceleiaşi structuri, au obţinut în instanţă suspendarea dispoziţiilor emise de Nicolae Bacalbaşa, în toamna anului trecut, prin care acestora li se imputau aproximativ 150.000 de lei, în contul carburantului consumat de o serie de angajaţi ai CJ în anul 2013.

Potrivit site-ului Curţii de Apel Galaţi, CJ a făcut recurs, însă instanţa a respins acţiunea instituţiei ca fiind nefondată. Conform informaţiilor noastre, Bacalbaşa i-a imputat lui Constantin Cristea aproximativ 80.000 de lei, iar Eugeniei Pufu - circa 70.000 de lei.

Directorul executiv al Direcţiei Patrimoniu nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect, întrucât „războiul” din instanţă cu CJ nu s-a încheiat, urmând şi judecata pe fond, în urma căreia dispoziţiile ar putea fi anulate.

Tot la începutul acestui an, Constantin Cristea a mai câştigat un proces îndreptat împotriva Consiliului Judeţului. Tribunalul Galaţi a anulat dispoziţia preşedintelui Nicolae Bacalbaşa, din luna martie a anului trecut, prin care acesta îi imputa directorului Direcţiei Patrimoniu a CJ peste 100.000 de lei, în contul carburantului consumat în anul 2012 de către angajaţii instituţiei. Instanţa nu doar că a anulat actul emis de Bacalbaşa, dar a şi obligat instituţia publică să-i plătească cheltuieli de judecată lui Constantin Cristea, în valoare de 3.000 de lei.


CITEŞTE ŞI: Peste 2.600 de salariaţi trebuie CONCEDIAŢI din primăriile din România. Guvernul caută soluţii

Citit 2471 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Martie 2015 19:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.