Cazul tecuceanului OMORÂT cu fierul de călcat. Află DE CE şi de CINE a fost acesta ucis

Cazul tecuceanului OMORÂT cu fierul de călcat. Află DE CE şi de CINE a fost acesta ucis
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au rezolvat cazul care a îngrozit oraşul Tecuci. Este vorba despre moartea lui Florin Dibu, un bătrân în vârstă de 71 de ani, găsit decedat în casă cu o plagă la cap. Bărbatul a  fost lovit cu fierul de călcat şi şi-a pierdut viaţa în urma hemoragiei puternice. Anchetatorii au audiat mai multe persoane şi au încercat să afle cine se face vinovat de moartea bătrânului.

În urma anchetei, o femeie în vârstă de 47 de ani, din localitate a recunoscut că l-a lovit pe bătrân cu fierul de călcat în cap. Femeia, Constantina Iosif, le-a povestit anchetatorilor că a mers la Florin Dibu acasă pentru a-i returna acestuia un obiect împrumutat. Cei doi s-au cinstit cu mai multe pahare de alcool, după care bărbatul i-ar fi propus Constantinei Iosif să facă sex. Aceasta a refuzat propunerea şi l-a împins pe bărbat, care a căzut pe pat. Apoi, femeia a luat fierul de călcat şi l-a lovit în cap.

După aceea, Constantina Iosif a plecat spre casa ei, abandonându-l pe bătrân. Se pare că cei doi consumau în mod frecvent alcool împreună.

După ce le-a spus procurorilor întreaga poveste, Constantina Iosif a fost reţinută şi dusă la instanţă cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii Tribunalului Galaţi au admis propunerea şi au arestat-o preventiv pentru 30 de zile pe tecuceancă. Aceasta a atacat însă decizia magistraţilor, dosarul urmând să ajungă la Curtea de Apel Galaţi, spre soluţionare.


CITEŞTE ŞI: CRIMĂ ORIBILĂ/ Tecucean ucis cu fierul de călcat

Citit 2780 ori Ultima modificare Luni, 30 Martie 2015 20:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.