Recidivist la Codul Rutier/ Cum a fost prins un gălăţean într-o zonă cu trafic aglomerat

Recidivist la Codul Rutier/ Cum a fost prins un gălăţean într-o zonă cu trafic aglomerat
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un tânăr de numai 23 de ani, din Umbrăreşti, are şanse mari să ajungă după gratii, din cauza abaterilor repetate în trafic. Tânărul şofer şi-a pierdut permisul pentru că a încălcat legile rutiere, dar nu s-a lăsat şi, zilele trecute, a reuşit să îşi facă rost de un dublu dosar penal. Bărbatul a fost oprit în trafic de poliţiştii din comuna Lieşti, care au vrut să facă o verificare de rutină. Controlul s-a dovedit departe de a fi banal, pentru că şoferul nu le-a putut prezenta permisul de conducere, iar la o mai atentă cercetare a reieşit că nici numerele de la maşină nu erau în regulă.

"Tânărul avea permisul de conducere reţinut, iar la controlul documentelor autoturismului, s-a constatat că acesta nu era înmatriculat, având un număr provizoriu de la un alt autoturism, a cărui valabilitate era expirată din anul 2014", explică cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat, riscând cel puţin trei ani de puşcărie.

Citit 2266 ori Ultima modificare Marți, 04 August 2015 00:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.