CONDUSUL FĂRĂ PERMIS, sport naţional. Mai mulţi gălăţeni, ANCHETAŢI pentru că au periclitat traficul rutier

CONDUSUL FĂRĂ PERMIS, sport naţional. Mai mulţi gălăţeni, ANCHETAŢI pentru că au periclitat traficul rutier
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Traficul rutier din judeţul Galaţi este în continuare plin de "viteji" care îşi riscă siguranţa lor şi pe a altora urcându-se la volan, deşi legea nu le dă voie să şofeze. Fie că au avut permise şi le-au pierdut din cauza unor abateri, fie nu au obţinut niciodată un astfel de document, persoanele care şofează fără voie riscă dosare penale, dacă sunt prinse, şi, odată cu asta, să ajungă la închisoare sau să plătească amenzi usturătoare. În această situaţie au intrat, în ultimele zile, trei bărbaţi din judeţul Galaţi, depistaţi în trafic de poliţişti.

Primul, un localnic în vârstă de 54 de ani din Frumuşiţa, s-a încumetat să ajungă până la Piscu, la volanul maşinii, deşi permisul său de conducere fusese reţinut încă de pe 22 august. Poliţiştii din Piscu au aflat de acest aspect, după ce l-au oprit în trafic şi i-au deschis un dosar penal care l-ar putea trimite după gratii.

Probleme similare cu legea are şi un tânăr în vârstă de 29 de ani din Pechea, prins în miez la noapte la volanul unei maşini pe raza comunei Cuza Vodă. Bărbatul nu promovase examenul de permis şi, în consecinţă, nu avea un act care să îi ateste dreptul de a şofa, motiv pentru care întâlnirea sa cu poliţiştii s-a prelungit şi a avut un final neplăcut pentru el.

Nici pasionaţii de vehicule pe două roţi nu au scăpat de probleme, deşi au trecut cîţiva ani de când permisul de conducere pentru cei care vor să conducă mopede a devenit obligatoriu. Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Tudor Vladimirescu a "împuşcat" dintr-un foc un dosar penal pentru două infracţiuni, după ce a fost depistat conducând, fără permis, un motoscuter neînmatriculat.

Citit 1606 ori Ultima modificare Luni, 12 Octombrie 2015 19:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.