TRAGEDIA DE LA TULUCEŞTI/ Şoferul care a produs accidentul, reţinut pentru 24 de ore

TRAGEDIA DE LA TULUCEŞTI/ Şoferul care a produs accidentul, reţinut pentru 24 de ore
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au emis o ordonanţă de reţinere pe numlele lui Claudiu Stelian Lepădat, tânărul care a produs accidentul în urma căruia poliţistul Ionel Baben şi-a pierdut viaţa, iar colegul său, Dorin Chiper, a ajuns la spital.

Claudiu Lepădat a fost externat din Spitalul Judeţean joi, 26 noiembrie, în jurul prânzului, şi dus la audieri la sediul Poliţiei Rutiere. Aici a fost aşteptat de rude, dar şi de avocatul său.

"Este o mare tragedie pentru toţi cei implicaţi. A murit un poliţist, altul este grav rănit, dar se poate spune că este o tragedie şi pentru cel implicat în accident. Este adevărat că fapta se pare că este comisă pe fondul consumului de alcool (DETALII AICI), dar nu s-a făcut dovada că acest consum a fost realizat în scopul săvârşirii unei asemenea fapte", ne-a declarat Gigel Potrivitu, avocatul  lui Claudiu Lepădat.

Ancheta în acest caz a fost începută la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, dar, ulterior, a fost preluată de unitatea de parchet superioară. "Parchetul de pe lîngă Tribunalul Galaţi a apreciat că se impune preluarea dosarului avînd în vedere complexitatea cauzei şi impactul social deosebit de puternic al faptelor săvârşite, calitatea persoanelor implicate dar şi urmările produse", ne-a explicat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Claudiu Lepădat va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Mai multe despre această tragedie, CITEŞTE AICI (CLICK PENTRU DETALII)

Citit 5490 ori Ultima modificare Joi, 26 Noiembrie 2015 21:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.