CRIMĂ ȘOCANTĂ într-o localitate gălățeană. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, după care s-a înjunghiat şi el

CRIMĂ ȘOCANTĂ într-o localitate gălățeană. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, după care s-a înjunghiat şi el
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Caz şocant în localitatea Căuieşti, comuna Drăguşeni. Un bărbat de aproximativ 50 de ani şi-a înjunghiat soţia, în vârstă de 49 de ani, după care s-a înjunghiat şi el. Imediat după ce şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul a sunat la 112 şi a cerut ajutorul.

La faţa locului a fost imediat direcţionat un echipaj al ambulanţei, cel mai aproapiat, din oraşul Bereşti. “Echipajul nostru a ajuns cu dificultate la faţa locului, drumul fiind greu accesibil. La sosire s-a constatat că era închisă casa, iar înăuntru era un bărbat care îşi ţinea soţia în braţe. A fost anunţată imediat poliţia, a venit un echipaj, care a asigurat accesul echipei la faţa locului. Asistentul a constat că femeia nu mai prezenta semne de viaţă. Avea o plagă înjunghiată în zona submentonieră, cu cuţitul, cel mai probabil. Soţul, care avea o plagă identică, cu hemoragie foarte mare, era conștient încă și a putut coopera. După ce a fost preluat în ambulanţă, i s-au acordat primele îngrijiri. A fost chemat în sprijin un echipaj cu medic, iar dispeceratul a dirijat la faţa locului echipajul SMURD cu elicopter”, ne-a declarat medical Mihai Polinschi, directorul Seviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Bărbatul a fost predate de cadrele medicale de la ambulanţă celor de la SMURD, care l-au transportat pe acesta la Spitalul Judeţean din Galaţi. “Este într-o comă indusă de noi. Este în stare gravă, în şoc hemoragic compensat. Are o plagă tăiată la nivelul gâtului, în faţă, dar nu ştim cât este de profundă şi dacă a afectat sau nu traheea. Noi i-am făcut anestezie generală şi l-am protezat ventilator, iar apoi l-am adus la Galaţi”, ne-a explicat medicul Angel Trifan, coordinator UPU-SMURD.

La faţa locului au ajuns şi criminaliştii, dar şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală. “Am fost sesizaţi cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de violenţă în familie. S-a format o echipa operativă, care s-a deplasat la faţa locului. Din primele cercetări a reieşit că este vorba despre o femeie în vârstă de 49 de ani, care a fost victima violenţei în familie. Soţul este acum în sala de operaţie, iar în cauză s-a întocmit dosar penal “in rem”. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate cele întâmplate”, ne-a declarat Emanoil Rizea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Se pare că cei doi soţi aveau împreună patru copii, dintre care doi sunt minori. Nu se ştie încă dacă vreunul dintre aceştia era în imobil la momentul producerii crimei. Procurorii şi poliţiştii criminalişti continuă cercetările, iar medicii de la Spitalul Judeţean se luptă pentru a-i salva bărbatului viaţa.

Citit 10444 ori Ultima modificare Luni, 08 Februarie 2016 00:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.