URMĂRIT internaţional, depistat la Oancea

URMĂRIT internaţional, depistat la Oancea
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Poliţişti de frontieră gălăţeni au depistat şi predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Galaţi un bărbat, pe numele căruia era emis, de către autorităţile din Italia, un mandat european de arestare pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii.

Bărbatul, V.S., cu dublă cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 30 de ani, era pasager într-un microbuz marca Mercedes, care s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat.

„La controlul de frontieră lucrătorii noştri au constatat faptul că pe numele bărbatului este emis, de către autorităţile italiene, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul Italiei. Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanei în cauză, care a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Galaţi, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, ne-a explicat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Citit 4235 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Septembrie 2016 03:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.