Fostul PREFECT de Galaţi, în aşteptarea unei noi sentinţe

Fostul PREFECT de Galaţi, în aşteptarea unei noi sentinţe
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pe 17 ianuarie, la Curtea de Apel Galaţi, va avea loc un nou termen de judecată în dosarul în care fostul prefect de Galaţi, Cătălin Emanoil Bocăneanu, este acuzat că ar fi încercat să determine o altă persoană să săvârşească o infracţiune. Dosarul a ajuns la Curtea de Apel Galaţi, după ce Bocăneanu a atacat sentinţa primită la Judecătoria Brăila.

Procurorii brăileni l-au acuzat pe fostul prefect de Galaţi că a solicitat unei persoane să ucidă, să agreseze ori să răpească o persoană care are calitatea de martor în cauza penală aflată pe rolul Tribunalului Galaţi, având ca obiect infracţiuni de corupţie. Pentru aceste acuzaţii, Cătălin Emanoil Bocăneanu a fost condamnat la Judecătoria Brăila la trei ani închisoare cu executare. O decizie definitivă va fi luată al Curtea de Apel Galaţi, unde se aşteaptă audierea unor martori din dosar.

Pedeapsa care i se va aplica fostului prefect se va adăuga celei de trei ani şi şase luni pe care acesta o are de executat într-un alt dosar, cel cu privire la finanţarea ilegală a FCM Dunărea, dosar în care Bocăneanu are de achitat şi suma de 970.000 de lei către Primăria Galaţi.

Citit 3987 ori Ultima modificare Luni, 02 Ianuarie 2017 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.