CONTRABANDĂ încheiată cu dosar penal | Samsari de POCNITORI, prinşi în flagrant de Anul Nou

CONTRABANDĂ încheiată cu dosar penal | Samsari de POCNITORI, prinşi în flagrant de Anul Nou
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Doi gălăţeni au dat de necaz chiar înainte de Revelion, după ce afacerea de sezon cu materiale pirotehnice le-a fost stricată de poliţiştii de frontieră.

Oamenii legii aveau informaţii că Dragomir C., de 44 de ani, şi George P., de 30 de ani, se ocupă cu vânzarea "la negru" de pocnitori şi artificii şi au ajuns chiar în locaţia unde cei doi îşi ofereau marfa.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că aceştia se pregăteau să vândă materiale pirotehnice în valoare de peste 23.000 de lei, pentru care nu aveau nici acte de provenienţă şi nici autorizaţie de vânzare.

"În autoturismele celor doi au fost descoperite 15 cutii cu 1.030 de bucăţi de materiale pirotehnice şi 17 baterii cu 251 de tuburi de tragere din categoriile 2 şi 3 de risc", explică cms. Ion Irimia, purtătorul de de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi. Materialele au fost ridicate în vederea cercetărilor şi au fost anunţaţi poliţiştii de la Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Galaţi. Cei doi gălăţeni sunt cercetaţi penal.

Citit 2348 ori Ultima modificare Marți, 03 Ianuarie 2017 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.