HAINE CONTRAFĂCUTE confiscate de poliţiştii de frontieră

HAINE CONTRAFĂCUTE confiscate de poliţiştii de frontieră
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Folteşti, pe timpul executării unei acţiuni pe linia combaterii evaziunii fiscale şi a fraudelor vamale, au oprit, pe comunicaţia DN 26, pe raza localităţii de frontieră Ijdileni, judeţul Galaţi, un autoturism marca Opel înmatriculat în România. Autoturismul era condus de gălăţeanul I. P., în vârstă de 45 de ani.

„În urma controlului specific efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit mai mulţi saci de culoare neagră, ce conţineau articole de îmbrăcăminte (geci şi tricouri) şi ochelari, având inscripţionate însemne ale unor mărci cunoscute. Bărbatul nu avea documente de provenienţă şi transport pentru articolele descoperite, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului pentru cercetări”, ne-a declarat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

În faţa oamenilor legii, gălăţeanul a declarat că a achiziţionat bunurile de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, din judeţul Galaţi, cu scopul de le comercializa în vederea obţinerii unui profit.

Poliţiştii de frontieră l-au sancţionat contravenţional pe I. P. cu o amendă în valoare de 500 de lei şi au ridicat bunurile, în valoare totală de aproximativ 41.500 de lei, în vederea confiscării.

Citit 2700 ori Ultima modificare Joi, 09 Februarie 2017 01:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.