Cereri de transfer formulate de judecători şi procurori

Cereri de transfer formulate de judecători şi procurori
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Doi magistraţi care activează în prezent la instanţe din judeţul Galaţi au făcut cerere la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pentru a se transfera la alte instanţe de judecată.

Unul dintre ei este Adrian Mereuţă, de la Judecătoria Târgu-Bujor, care doreşte să lucreze pe viitor la instanţa similară din Sectorul 2, 4 sau 6 din Bucureşti. O altă cerere a fost formulată de Adrian Dăescu, judecător al Judecătoria Galaţi, care îşi doreşte transferul la Judecătoria din Râmnicu Vâlcea.

Cele două cereri se vor discuta în următoarea şedinţă a CSM, când se va lua în discuţie şi solicitarea lui Vlad Grigorescu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. Acesta îşi doreşte să renunţe la procuratură şi să devină judecător la Tribunalul Bucureşti sau la Judecătoria Sectorului 3.

Astfel de cereri au fost formulate şi în trecut, dar, săptămâna trecută, Secţia pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a respins două solicitări. Este vorba despre cererile formulate de Lucica Andreea Pavel şi Cristinel Mitică Butnaru, judecători la Judecătoria Galaţi, care doreau să se transfere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina. O decizie finală cu privire la cei doi magistraţi va fi luată de Plenul CSM.

Citit 4042 ori Ultima modificare Marți, 28 Martie 2017 02:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.