S-a lansat o nouă platformă educaţională. Ce pot găsi elevii aici

S-a lansat o nouă platformă educaţională. Ce pot găsi elevii aici
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

„MyKoolio”, o nouă platformă educaţională se lansează pe piaţa ofertelor de învăţare româneşti, urmărind să împace educaţia cu tehnologia în folosul elevilor.

Pe respectiva platformă vor fi încărcate lecţii şi teme de studiu, bazate pe descoperirea cunoaşterii şi pe rezolvarea logică şi creativă a problemelor. Elevului „clasei mykoolio” îi sunt propuse experienţe de învăţare interactive, care integrează jocul ca principala modalitate de explorare a cunoaşterii.

Prin intermediul unor călătorii virtuale, elevii şi profesorii „clasei myKoolio” vor putea să exerseze şi să perfecţioneze competenţele de învăţare, dar şi să obţină un control mai bun asupra studiului individual.

Lecţiile sunt în concordanţă cu programele şcolare în vigoare, reprezentând o resursă de învăţare complementară, de sprijin şi aprofundare a studiului. Prin intermediul platformei, conţinutul materiilor de studiu va fi înţeles cu facilitate, iar lacunele vor putea fi recuperate. Noutatea sa constă în faptul că permite deplasarea accentului, de pe cadrul didactic şi conţinut, pe elev şi activitatea sa.

Platforma este inspirată din învăţământul finlandez, considerat unul dintre cele mai performante sisteme educaţionale din lume. Mai multe informaţii privitoare la platformă şi ofertele acesteia pot fi accesate pe site-ul oficial al „MyKoolio”.

Citit 3319 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 19:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.