X

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....

 22:43 Marti, 28 Aprilie 2015

PONTURILE ZILEI: Numa' bune de pariat

Autor:   Marian Săvăstru
Publicat Vineri, 13 Septembrie 2013 00:00
Voteaza!
(0 voturi)

Distribuie

Parndorf – Altach 2 (cotă 1,60)
În liga a doua din Austria, Altach s-a descurcat foarte bine în acest start de sezon, cu şase victorii în opt partide. Singurele sincope pentru Altach au fost un egal pe teren propriu cu Austria Lustenau (locul doi de anul trecut) şi o înfrângere pe terenul liderului Liefering. De partea cealaltă, Parndorf traversează o formă foarte slabă, fiind pe ultimul loc, cu patru înfrângeri consecutive.
 
Honka – Rovaniemi 1 (cotă 1,60)
Gazdele se află la un punct în spatele liderului şi se află în faţa unei mari performanţe, dar pentru a reuşi să se menţină în lupta pentru titlu, au nevoie de un succes cu Rovaniemi. Deşi forma nu e prea grozavă, totuşi Honka are cel mai bun bilanţ din ligă de pe teren propriu, cu nouă victorii, două remize şi fără nicio înfrângere. Rovaniemi se află într-o formă destul de bună, a făcut multe egaluri în ultima perioadă, dar a scăpat deja de grijile retrogradării şi nu mai are niciun obiectiv.
 
Laval – Angers 2, la egal pariul se rambursează (cotă 1,62)
Laval a început execrabil noul sezon din liga secundă franceză cu cinci înfrângeri din tot atâtea partide. Nici adversarul din această seară nu le dă prea multe speranţe gazdelor la un succes, având în vedere că primesc vizita celor de la Angers. Oaspeţii de azi au ratat la mustaţă promovarea în sezonul precedent, iar acum au început foarte bine, cu patru victorii şi un egal, clasându-se pe locul doi, la egalitate de puncte cu liderul Lens. Nu riscăm foarte tare pe un 2 solist, deşi cota e avantajoasă. Pariem prudent, iar în caz de egal ne luăm banii înapoi.

2211 afisari  |  Ultima actualizare Joi, 12 Septembrie 2013 13:01

Adauga comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare şi pot angaja răspunderea civilă şi/sau penală a autorului acestora.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii!

Atenţie! Nu postaţi acelaşi mesaj de mai multe ori. Comentariul va fi afişat la câteva minute după postare. Vă rugăm să aşteptaţi!

sus

Editorial

Pe repede-napoi

Caricatura zilei

29 martie 2015

Top afişări pe 30 de zile

NEC PLUS ULTRA

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viaţa liberă Galaţi © Toate drepturile rezervate

    PageRank