X

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....

 06:44 Marti, 28 Aprilie 2015

VIDEO / Gălăţeanul Adrian Nour l-a cucerit pe Horia Brenciu la "Vocea României"

Autor:   Anca Melinte
Publicat Duminică, 06 Octombrie 2013 11:11
Voteaza!
(7 voturi)

Distribuie

Doar câteva clipe de audiţie pe nevăzute i-au fost suficiente lui Horia Brenciu pentru a hotărî că Adrian Nour poate fi „Vocea României” – Sezonul III, şi de aceea trebuie să fie în echipa lui. Adrian Nour face parte dintre absolvenţii primei promoţii ai Facultăţii de Arte, Secţia Actorie, din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi. În prezent colaborează cu mai multe teatre din Bucureşti, este, de ani buni, membru al companiei conduse de Dan Puric. Ocazional, este dansator de step şi, mai nou, dansator în spectacole de teatru-dans contemporan.

Actorul a jucat şi pe scena Dramaticului gălăţean, în 2003, rolul lui Tache din „O noapte furtunoasă”, în regia lui Dan Tudor. În 2004, a concurat la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia, ca interpret la Secţiunea Creaţie cu piesa „Plouă iar”, muzică şi versuri Eugen Dan Drăgoi.
„Nu sunt Vocea României, dar aştept ca toată lumea să mă contrazică. Muzica a făcut parte din viaţa mea încă de când eram mic. Am venit aici pentru că simt că am o şansă mare, vreau să cunosc oameni la fel de pasionaţi ca şi mine. Vreau să cunosc oameni de la care am ce să învăţ. Vreau să câştig!", a declarat sâmbătă seara, Adrian Nour, înainte de a urca pe scenă unde a interpretat senzaţional piesa „Girl from Ipanema”.
Horia Brenciu a fost singurul membru al juriului care şi-a dat seama de valoarea artistului gălăţean şi şi-a întors scaunul pentru a-l vedea, bucurându-se totodată că Loredana, Smiley şi Marius Moga nu au făcut acest lucru. Fiind singurul jurat care s-a întors, Brenciu nu a trebuit să se lupte cu ceilalţi membri ai juriului şi să-i dezlănţuie arsenalul colorat pentru a-l convinge pe gălăţean să vină în echipa lui. “Ai cel mai frumos joc al onomatopeelor. Foarte frumoasă piesa şi mi-a plăcut şi spiritul tău! Băiatul ăsta m-a fascinat încă de la început! A arătat nu numai că-i un actor foarte bun, dar şi un cântăreţ redutabil.  Sincer, mă mir că nu s-au întors colegii mei care pretind a cunoaşte muzică”, a spus Brenciu încântat, comparându-l pe Adrian Nour cu Frank Sinatra.
Vă reamintim că în primul sezon al emisiunii concurs „Vocea României” de la Pro Tv, Galaţiul a avut nu mai puţin de trei voci remarcabile: Alexandra Penciu, Ana-Maria Fluturu şi Alina Toma.

 

3698 afisari  |  Ultima actualizare Luni, 07 Octombrie 2013 11:41

1 comentariu

 • IP: 5.13.161.137 | 
  0
  0
  Link
  marius Sâmbătă, 16 Noiembrie 2013 00:11 postat de marius

  Iata un talent care va confirma mai devreme sau mai tarziu. Nu vad niciun mesaj de incurajare pentru el...
  Bafta maine in duel.
  Marius

Adauga comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare şi pot angaja răspunderea civilă şi/sau penală a autorului acestora.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii!

Atenţie! Nu postaţi acelaşi mesaj de mai multe ori. Comentariul va fi afişat la câteva minute după postare. Vă rugăm să aşteptaţi!

sus

Editorial

Pe repede-napoi

Caricatura zilei

29 martie 2015

Top afişări pe 30 de zile

NEC PLUS ULTRA

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viaţa liberă Galaţi © Toate drepturile rezervate

    PageRank