PETRECERI ŞI CONCERTE/ Cum şi unde ne putem petrece TIMPUL LIBER, în acest weekend, în Galaţi

PETRECERI ŞI CONCERTE/ Cum şi unde ne putem petrece TIMPUL LIBER, în acest weekend, în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

PlacePub

Trupa Over, formată din Roxana (voce), Victor (chitară şi voce), Dragoş (clape), Dan (bass şi backing vocals) şi Sorin (tobe), va susţine un recital cu cele mai frumoase hituri rock, astăzi, 22 mai, începând cu ora 22,00, în Place Pub. Intrarea este liberă.

Sâmbătă, începând cu ora 22,00, gălăţenii se pot relaxa ascultând un concert folk live, cu muzică bună. Trupa Coco va încânta publicul cu piese ca „Răspuns”, „Ultimul vals” sau „Zi de zi”. Preţul unui bilet este de 25 de lei.

SummerTime Pub

SummerTime Pub organizează mâine, 23 mai, începând cu ora 23,00, petrecerea „Drunk in lust”. DJ-ul promite o noapte cu muzică bună, care te va face să crezi că timpul se opreşte în loc. Intrarea este liberă.

Club S

Club S organizează duminică, 24 mai, începând cu ora 23,00, evenimentul „Colours party”. Petea Sound se va ocupa de un show super, cu lasere, iar muzica va fi asigurată de Ciprian Albu şi Mihai Bejan. Fetele au intrarea liberă până în ora 0,00. Pentru studenţi, preţul unui bilet este de 5 lei, iar pentru restul doritorilor costă 10 lei.

Casa Veche

Casa Veche organizează ca în fiecare weekend distracţie de toate felurile. Astăzi, 21 mai, are loc evenimentul Boom Party, unde invitat special este DJ Yahim. Intrarea este liberă.

Şi sâmbăta este un prilej bun de petrecere pentru studenţi. Începând cu ora 22,00, aceştia pot participa la „Clubbing party”. Petrecerile sunt organizate exclusiv pentru studenţi.

Union Jack Studio

Pe principiul „What happens in Vegas, stays in Vegas”, cei de la Union Jack s-au gândit să organizeze, astăzi, de la ora 23,00, petrecerea „What happens in Union Jack, stays in Union Jack”, cu DJ Gabriell şi MC Criss. Intrarea este liberă.

Sâmbătă, 23 mai, membrii trupei „Invaders Crew” le vor oferi un spectacol de dans celor prezenţi. Biletul costă 20 de lei.

Union Jack

În fiecare seară de marţi şi vineri, de la ora 20,00, în Union Jack, este muzică live, de calitate, la „Candy Bar Live”. Tinerii Oana Mirică, Vali Dolea, Andrei Tănăsăciuc şi Alex Bucătaru vă vor încânta cu melodii de toate genurile.

Divino

Sâmbătă, în Club Divino, de la ora 23,00, se pune la cale o megapetrecere pentru întâmpinarea verii, un anotimp plin de distracţie şi nebunie. Gazdele evenimentului vor fi DJ Lerim şi DJ Lee Smith. Fetele au intrarea liberă, iar băieţii plătesc 20 de lei.

New York Pub

"În această seară, vom sărbători viaţa, momentele fericite, muzica bună, prietenii. Ne vom distra până în zori şi ne vom bucura de ceea ce avem", scriu cei de la New York Pub, ca descriere pentru petrecerea de astăzi, de la ora 23,00. DJ Foicash se va alătura distracţiei şi va mixa hiturile momentului.

Citit 1623 ori Ultima modificare Joi, 21 Mai 2015 16:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.