Mihaela Rădulescu către gălăţeanul de la Românii au Talent: „Meriţi şi un al doilea sărut!”

Mihaela Rădulescu către gălăţeanul de la Românii au Talent: „Meriţi şi un al doilea sărut!”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deşi a rămas în memoria tuturor pentru sărutul cu Mihaela Rădulescu, fapt care i-a sporit numărul admiratoarelor de pe reţelele de socializare, Florentin Hriscu susţine că ar fi preferat să fie felicitat mai degrabă pentru dansul său decât pentru momentul... fierbinte. Şi ca să compenseze situaţia, studentul gălăţean a reuşit un moment extraordinar în ultima semifinală a concursului „Românii au Talent”, vineri seara, la Pro Tv. Dansul său a transmis, deopotrivă, emoţie şi speranţă, fiind inspirat de o întâmplare cât se poate de reală: accidentul pe care l-a suferit, la un picior, în timpul unui antrenament, fratele lui Florentin, accident în urma căruia încă se recuperează. De altfel, gălăţeanul chiar a mărturisit la începutul numărului său că, dacă ar câştiga premiul cel mare, şi-ar ajuta fratele să se însănătoşească mai repede. Soarta a făcut ca, în timpul dansului, Florentin să se accidenteze pe bune la un picior, dar a găsit forţa să ducă spectacolul până la capăt, aşa cum spunea şi mesajul dansului său: „La capătul drumului toate dorinţele tale vor fi realizabile dacă tot ceea ce faci iubeşti cu adevărat!”.  

Laudele juriului

Sorbindu-l din priviri, Mihaela Rădulescu i-a trimis, de la masa juriului, mai mulţi pupici. "Meriţi şi un al doilea sărut pentru cum ai dansat. Sincer, cu greu mă abţin acum, pentru că nu mă lasă colegii să vin până la tine. Mă ţin de scaun! A fost un moment curat, un moment frumos, un moment care are o poveste foarte sensibilă iar tu ai ilustrat-o minunat! A fost real, totul pus în rama unui spectacol de zile mari de un dansator minunat. Chiar eşti un dansator minunat şi eşti unul dintre bărbaţii pe care nu-mi pare rău că i-am sărutat în viaţă", i-a spus Mihaela Rădulescu.

„Eu cred că este un băiat norocos şi un băiat foarte bun. Şi în preselecţii, şi în seara asta, ai dansat foarte bine”, a spus Andi Moisescu.

„Am savurat acest moment!”, a mărturisit şi Andra.

Bebe Cotimanis i-a surprins pe toţi mărturisind că, în momentul sărutului cu Mihaela Rădulescu, „mi-a venit să mă urc pe scenă şi să-ţi dau câteva palme. Nu am făcut-o atunci, dar o fac acum!”. Şi s-a ridicat  de pe scaun şi l-a aplaudat.

Chiar dacă, din cauza concurenţei acerbe Florentin Hriscu nu s-a calificat în finală, locul său la „Românii au Talent” este pe deplin câştigat. Felicitări şi succes mai departe!

Foto: Pro Tv

Citit 1702 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Iunie 2015 19:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.