VEDETE/ Mihaela Rădulescu - supărată foc pe ziariştii din Austria

VEDETE/ Mihaela Rădulescu - supărată foc pe ziariştii din Austria
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Mihaela Rădulescu a luat foc când a citit că un ziar din Austria a catalogat-o în titlu drept „doamna bătrână”. Vedeta a luat foc, mai ales că până acum a dat presa din Austria drept exemplu jurnaliştilor din România. Nu este prima dată când vedeta îşi arată supărarea. Mihaela a luat foc şi atunci când a aflat că iubitul ei, Felix Baumgartner, primeşte pe Facebook de la români şi românce fotografii cu ea, din trecut, alături de alţi bărbaţi. Vedeta a reacţionat dur, menţionând că partenerul ei ştie că nu vine „de la mănăstire”.


Mihaela Rădulescu a luat foc când a citit un articol publicat recent într-un ziar din Austria. Titlul ştirii, „Felix şi doamna bătrână”, a enervat-o la culme, în condiţiile în care până acum a dat presa din Austria drept exemplu jurnaliştilor din România.

Prin urmare, a răbufnit pe blog şi le-a atras atenţia jurnaliştilor din Austria că îi jigneşte în primul rând iubitul, amintindu-le câte recorduri şi realizări profesionale are sportivul la activ.

Jurnaliştii din Austria au jucat însă inteligent, intrucât „Doamna bătrână” („Old lady”) este şi numele avionului care apare în plan secund în fotografia cu pricina, în spatele Mihaelei Rădulescu şi al lui Felix.

Acest detaliu nu a contat pentru Mihaela Rădulescu, care a amenţintat că Felix nu va mai participa la evenimente în ţara lui natală şi că austriecii vor rămâne cu “femeia lor cu barbă”, mai exact, cu Conchita Wurst, câştigătoarea Eurovision 2014. “O să rămâneţi cu femeia cu barbă, care e un super erou naţional austriac, nu cu bărbaţi adevăraţi, care îşi riscă viaţa să obţină recorduri mondiale şi să pună Austria pe harta bărbaţilor puternici, frumoşi, adevăraţi”, a scris Mihaela Rădulescu, menţionând că până şi fiul ei de 11 ani spune glume mai bune.

„Nu poţi să-i zici unei femei că e bătrână decât dacă ţi-ai rupt dinţii când o muşcai de fund. Aşa că mai bine ar fi să mă pupaţi în fund, în fundul meu sexy”, a adăugat Mihaela Rădulescu.

Nu este prima dată când Mihaela Rădulescu îşi arată supărarea. Ea a luat foc şi atunci când Felix Baumgartner a început să primească pe Facebook de la români şi romance fotografii în care apărea alături de alţi bărbaţi, realizate în trecut. Ba cu Dani Oţil, ba fotografia în care apare în pat alături de fostul ei iubit, Dan Chişu, scenă desprinsă din filmul „Selfie”.

Deşi iniţial s-a supărat foc, vedeta menţionează că a început să se amuze copios, alături de iubitul ei, de cele întâmplate, subliniind că acesta ştie oricum că ea nu vine „de la mănăstire”. “Unii încă-i mai trimit poze şi diverse idei lui Felix, pe mesageria privată, crezând că…. Pe bune, chiar nu ştiu ce cred, săracii. În fine, e unul care insistă dramatic – Adrian Mayer – ba o poză cu mine şi cu Chişu în pat (măi omule, aia e o secvenţă din filmul “Selfie”, l-am şi vizionat împreună), ba o poză cu Dani (vezi că Felix a aflat că nu vin de la mănăstire şi am avut un iubit înaintea lui).

Ultimul cu care încearcă el, Mayer, săracul, să-l convingă pe Felix că... e ceva grav, e dragul de Gigi (îmbrăţişarea aia straşnică, cu pupătură, la conferinţa de presă Wings For Life)”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2172 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iulie 2015 16:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.