Cel mai CIUDAT HOTEL din lume (FOTO)

Cel mai CIUDAT HOTEL din lume (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Oraşul Amsterdam se poate lăuda cu un hotel care ar putea primi uşor eticheta de "cel mai ciudat hotel din lume", datorită modului în care a fost conceput, scrie Daily Mail. Sursa citată menţionează că până şi numele este unul neobişnuit - "Hotel Not Hotel".

Stabilimentul are 15 camere, fiecare fiind diferită. Potrivit descrierii oferite de site-ul oficial, fiecare dintre cele 15 camere e "o operă de artă". Oaspeţii pot alege să doarmă în interiorul unei garnituri de tramvai, într-o cameră secretă, care se află în spatele unei biblioteci, sau într-o cameră situată la câţiva metri înălţime, pe o scară.

Turiştii pot opta şi pentru camere ale căror design e inspirat de simbolismul din Transilvania, despre care proprietarii spun că ţine spiritele rele la distanţă. "Design-ul e gândit astfel încât să nu le permită creaturilor precum vampiri sau fantome să intre", se arată pe site-ul oficial.

Alte camere au tablouri şi oglinzi care ascund ferestre. Într-o altă cameră a fost amplasată o canapea construită dintr-o cadă, în timp ce altă încăpere, în formă de căsuţă colorată, dispune de televizor şi scaune 2D.

Citit 2941 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 21:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.