Unde vă puteţi petrece MINI-VACANŢA de 1 Decembrie
Foto: Imagine din Bologna

Unde vă puteţi petrece MINI-VACANŢA de 1 Decembrie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Minivacanţa de 1 Decembrie va fi anul acesta un weekend prelungit care va dura patru zile. one.ro pune la dispoziţie variante "last minute" de care încă puteţi profita.

Roma

Unul dintre cele mai spectaculoase oraşe din Europa vă aşteaptă cu locuri grozave, precum Colosseumul, Fontana di Trevi, castelul Sant Angelo, Vaticanul şi multe altele. La asta adăugaţi vremea mai mult decât prietenoasă la început de decembrie (cum vă sună cel puţin 20 de grade ziua şi în jur de 10 noaptea?), feluri de mâncare delicioase şi modalităţi nenumărate de a petrece zile memorabile.

Milano

Pentru că tot se apropie sărbătorile de iarnă şi trebuie să cumpăraţi cadouri pentru toată lumea, de ce să nu mergeţi la o sesiune prelungită de shopping la Milano? Pentru că, pe lângă cumpărături, vă puteţi bucura şi de delicioasa bucătărie italiană, dar şi de un oraş extrem de simpatic şi de relaxant.

Bologna

Bologna este cunoscută pentru cea mai veche universitate a lumii occidentale, pentru mâncărurile tipice, pentru acoperişurile roşcate de ţiglă, pentru teatre şi viaţa de noapte. Bologna este renumită pentru arta culinară ("la cucina bolognese"). Este un oraş progresist şi bine administrat. Este unul din cele mai frumoase oraşe ale Italiei şi are una din cele mai bine păstrate zone istorice.

Londra

Da, ştim, Londra nu este cel mai ieftin oraş din lume, dar nu aveţi cum să rezistaţi unui weekend prelungit în una dintre cele mai cosmopolite metropole din Europa. Fie că profitaţi de perioada reducerilor şi daţi iama prin magazine, fie că vă plimbaţi agale prin Hyde Park sau daţi o tură prin Soho, patru zile în capitala Regatului clar vor fi o pauză binevenită în haosul cotidian.

Citit 1853 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 02:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.