Ce CADOU îi cumperi unui ADOLESCENT de SFÂNTUL ANDREI

Ce CADOU îi cumperi unui ADOLESCENT de SFÂNTUL ANDREI
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pentru mulţi părinţi, achiziţionarea cadoului potrivit pentru un adolescent este o adevărată provocare. Pentru a vă ajuta, am cules câteva idei care sperăm să vă fie de folos.

Daruri pentru Andrei

Într-o eră a tehnologiei, accesoriile pentru computer reprezintă un cadou potrivit, mai ales pentru băieţi. Aceştia sunt mult mai pasionaţi de evoluţia tehnologiei, de noile aplicaţii şi jocuri apărute. Un DVD cu jocuri pe computer este o idee bună, dacă nu îl lăsaţi să stea ore întregi în faţa calculatorului. Preţul acestora diferă în funcţie de jocul pe care doriţi să îl achiziţionaţi şi se poate încadra între 25 şi 200 de lei. Dacă discutăm despre computer, nici o tastatură nouă sau un mouse nu sunt de neglijat. Costul acestora variază în funcţie de firma şi calitatea pe care o alegem. Acestea pot costa fie 70 de lei, fie 300 de lei şi le puteţi achiziţiona în funcţie de buget.

Pentru un adolescent pasionat de sport, un echipament nou pentru a merge la sală este o idee foarte bună. Preţul diferă în funcţie de calitatea pe care o doriţi, dar mai ales de modul în care alegeţi să îl cumpăraţi. Puteţi achiziţiona fiecare accesoriu separat, dar preţul va fi mult mai mare. Puteţi achiziţiona un trening la 100 de lei, o pereche de tenişi la 50 de lei. O idee bună este şi o minge de fotbal sau de baschet, ce se încadrează între 30 şi 100 de lei.

Dacă este pasionat de jocurile logice, ce îi pun gândirea la contribuţie, îi puteţi lua o tablă de şah cu piese, ce costă între 30 de lei (de plastic, pliabilă) şi 300 de lei (din lemn).

Daruri pentru Andreea

Dacă este pasionată de modă sau de noutăţile ce se petrec în showbiz îi poţi face un abonament la ziarul sau la revista preferată. Preţul acestora variază între 10 şi 40 de lei.

Pentru fetele ce iubesc muzica, un bilet la concertul trupei preferate este o idee ce le surprinde şi le bucură de fiecare dată. Costul biletelor diferă în funcţie de trupă şi de locaţie.

Având în vedere că tinerele stau ore întregi în faţa oglinzii pentru a se îngriji, o trusă de machiaj ar fi numai bună pentru un cadou de Sfântul Andrei. Preţul acesteia variază în funcţie de calitate. Dacă doriţi ceva mai puţin costisitor, dar şi de calitate, trebuie să cheltuiţi între 80 şi 100 de lei.

Cum Sfântul Andrei se sărbătoreşte în sezonul rece, un set de mănuşi cu fular şi căciulă nu reprezintă un cadou de neglijat. Dacă aveţi timpul necesar, le puteţi croşeta chiar dumneavoastră acasă. În comerţ, preţurile diferă de la o firmă la alta, dar în general  se încadrează între 50 şi 100 de lei.

Citit 3602 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 00:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.