GOOGLE marchează Ziua Naţională a României cu un logo special

GOOGLE marchează Ziua Naţională a României cu un logo special
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Google sărbătorește, şi anul acesta, într-un mod special Ziua Națională a României, 1 decembrie. Motorul de căutare în limba română are pe pagina principală un logo special, dedicat românilor, cu ocazia zilei în care sărbătorim Marea Unire. Imaginea include în structura sa „Coloana Infinitului” a sculptorului român Constantin Brâncuşi.

Şi în 2014, Google a sărbătorit Ziua Naţională a României, prin logoul prezentat mai jos:

Google îşi modifică logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Pe 1 dercembrie 2015, s-au împlinit 97 de ani de la formarea României Mari. Unirea a fost proclamată la 1 Decembrie 1918, prin Rezoluţia Marii Adunări Naţionale de la Alba Iulia. A urmat recunoaşterea pe căi diplomatice şi consfinţirea ei prin Tratatul de Pace de la Trianon, abia pe 4 iunie 1920.

Vă reamintim că, astăzi, 1 decembrie, gălăţenii care vor alege să participe la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, vor avea parte de exerciţii de mânuire de arme, uniforme de epocă, paradă militară, dar şi de o defilare cu torţe! IATĂ PROGRAMUL (CLICK PENTRU DETALII)

LA MULŢI ANI, ROMÂNI!

CITEŞTE ŞI: O nouă zi de sărbătoare naţională: ZIUA BRÂNCUŞI

Citit 1124 ori Ultima modificare Marți, 01 Decembrie 2015 16:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.