Deşi a cântat senzaţional/ De ce n-a ajuns Cristina Vasopol în semifinala „Vocii României”

Deşi a cântat senzaţional/ De ce n-a ajuns Cristina Vasopol în semifinala „Vocii României”
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

„Data trecută, pe aceeaşi scenă, a pus monopol. Acum ne va fascina: Vasopol Cristina!”, aşa a anunţat-o Pavel Bartoş, prezentatorul show-ului „Vocea Românie”, vineri, la miezul nopţii, pe artista Teatrului Muzical „Nae Leonard” din Galaţi. Şi din nou, Cristina Vasopol a oferit un moment magic, interpretând excepţional o piesă deloc uşoară „I put a spell on you”. La finalul piesei, antrenoarea ei, Loredana, s-a ridicat de pe scaun ca s-o aplaude. Colegii ei de juriu erau la fel de impresionaţi, mai ales că gălăţeanca a reuşit o asemenea performanţă în condiţiile în care poartă în pântece un copil.

„O femeie fantastică”

„Cristina, m-ai impresionat! Mi se pare că eşti foarte bună! Nu ştiu ce efect va avea asupra copilului tău faptul că eşti la Vocea României, cânţi aşa cum cânţi, dar eu cred că va ieşi o mare voce din tine!”, i-a spus Smiley.

„Îmi place că ai control pe vocea ta, şi se vede experienţa de a fi cântat mult timp şi în acelaşi timp şi dorinţa de a ieşi în faţă! Să fii tu, să cânţi ceva al tău!”, a subliniat Marius Moga.

„Tu în seara asta ai crezut în cântecul tău şi ţi se întâmplă!”, i-a spus Tudor Chirilă.

 „Eşti o femeie fantastică, ai nişte puteri extraordinare! Eşti un caracter extrem de puternic şi poţi să răzbaţi şi să mergi foarte departe pentru că ai un psihic şi o voinţă incredibile. Şi o voce pe măsură! Sunt mândră, încă o dată, că sunt cu tine aici şi că ai putut şi în seara asta să demonstrezi ce voce zace-n tine!”, i-a mărturisit Loredana.

Decizia surprinzătoare a Loredanei

„Cristina cântă foarte, foarte bine! Deci rupe!” – „Eu cânt cum vorbeşti tu, adică foarte natural!”, acesta este schimbul de replici dintre Mihai Dragomir Rait şi Cristina Vasopol care a prefaţat momentul artistic al gălăţencei. Acest dialog merită amintit în contextul în care Cristina Vasopol avea două posibilităţi să ajungă în semifinală la Vocea României: fie să fie votată de public, fie să o aleagă Loredana dintre cei trei concurenţi rămaşi pe scenă. Cristina a fost foarte aproape de a fi preferata publicului, la ultima centralizare a voturilor suflându-i în ceafă câştigătorului Antonio Fabrizi.

Loredana a fost cea care a trebuit să aleagă al doilea semifinalist dintre Cristina Vasopol, Mihai Dragomir Rait, cunoscut din serialul Pro Tv „Las Fierbinţi”, şi Florentina Ciună, care avusese o prestaţie mult mai slabă decât cei doi. Loredanei i-au trebuit minute bune de gândire pentru a lua decizia, ba chiar i-a alarmat pe toţi anunţând că i se face rău: „Mi-este foarte greu! Îmi vine să plâng! M-au luat palpitaţiile! Pe bune, chemaţi salvarea! Pot să mai trag de timp?!”.

În cele din urmă, cu ochii în lacrimi, l-a ales pe Mihai Rait, chiar cel despre care spusese, cu doar câteva zile în urmă: „Dacă eu l-aş fi salvat pe el, atunci toată lumea ar fi sărit în capul meu: de ce l-am salvat!”. Acum a făcut-o! 

Nu comentăm decizia Loredanei, dar reamintim ce i-a spus Cristinei Vasopol atunci când gălăţeanca a ales-o dintre toţi membrii juriului să-i fie antrenoare: „Mulţumesc că m-ai ales! Promit să nu de dezamăgesc, să fiu alături de tine pentru că meriţi! Eşti mai mult decât vocea Galaţiului eşti Vocea României!”.

Aşa credem şi noi!

Vocea Romaniei - sezonul 5: Cristina Vasopol - I Put A Spell On You pe vocearomaniei.protv.ro

Citit 7227 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Decembrie 2015 14:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.