Acolo unde îi era locul: Cristina Vasopol, în marea FINALĂ de la Vocea României
Foto: Foto: Pro Tv

Acolo unde îi era locul: Cristina Vasopol, în marea FINALĂ de la Vocea României
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cristina Vasopol, artista Teatrului Muzical „Nae Leonard” din Galaţi, a cântat vineri noaptea, la Pro Tv, în marea finală a concursului Vocea României. Din păcate, gălăţeanca nu a urcat pe scenă în postura de concurentă - aşa cum ne-am fi dorit şi cum credem că ar fi fost normal – ci a făcut spectacol alături de Loredana, cea care i-a fost antrenoare la Vocea României, şi de alţi trei colegi Antonio Fabrizzi, Florentina Ciună şi Iulian Serea.

Soarta sau mai degrabă alegerile Loredanei au făcut ca vedeta să nu aibă niciun concurent din propria echipă în lupta finală pentru marele trofeu. Aşa că realizatorii show-ului de la Pro Tv au găsit o soluţie: echipa Loredanei a fost reprezentată de patru dintre cele mai bune voci ale sale din acest sezon, alături de care diva a cântat piesa „Te iubesc” reuşind o reprezentaţie demnă de o finală Vocea României.

Pe pagina de Facebook a Vocii României comentariile au curs, mulţi dintre telespectatori întrebându-se de ce Loredana nu l-a adus pe scenă pe Mihai Rait, actorul din serialul „Las Fierbinţi” pe care vedeta l-a preferat în locul Cristinei Vasopol: „Concurenţii buni au plecat acasă datorită alegerilor tale neinspirate sau mai bine spus premeditate”, „De cine este dat spectacolul? Nu cumva de cei pe care i-a "renegat" pe rând?”, „Păcat că a pierdut voci bune pe parcursul showului doar pentru a ajunge în semifinale cu Dorel!”.

Revenind la Cristina Vasopol, trebuie să spunem că, după ce a strălucit pe scenă, a dat dovadă de eleganţă şi fairplay declarând: „Am venit aici să-i încurajăm pe finalişti, să le ţinem pumnii şi să-i aplaudăm aşa, cu inima deschisă!”.

Mai trebuie spus că al cincilea sezon Vocea României s-a încheiat, iar publicul a ales-o câştigătoare a marelui trofeu şi a premiului în valoare de 100.000 de euro pe Cristina Bălan, fosta componentă a trupei „Impact”!

Pentru noi, gălăţenii, Cristina Vasopol rămâne Vocea României!

Citit 3235 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Decembrie 2015 12:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.