Ce OFERĂ un restaurant pentru PREŢUL de o mie de euro de persoană. Adresa este SECRETĂ

Ce OFERĂ un restaurant pentru PREŢUL de o mie de euro de persoană. Adresa este SECRETĂ
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un restaurant din Shanghai le promite clienţilor o experienţă multisenzorială de neuitat. Atmosfera din interior se schimbă cu totul la fiecare dintre cele 20 de feluri de mâncare servite pe parcursul a şase ore, potrivit siteului stirileprotv.ro.

Bizareriile nu se termină aici. Restaurantul nu-şi dezvăluie adresa. Clienţii sunt rugaţi să vină la un punct de întâlnire, după care sunt duşi cu o maşină la destinaţie.

Fiecare fel de mâncare aduce o schimbare totală de atmosferă în restaurantul cu o singură masă. Luminile se intensifică sau se diminuează, îşi schimbă culoarea, imaginile se mişcă pe pereţi şi pe masă, din boxe răsună muzică, iar în aer pluteşte o aromă discretă, special aleasă pentru a se potrivi cu preparatele din farfurie. Localul are şi o cameră de comandă, la fel de importantă ca bucătăria.

"Această cameră este echipată cu toată tehnologia de care avem nevoie pentru a crea atmosfera în care este servit fiecare fel de mâncare" explică Paul Pairet, chef la Ultraviolet.

Restaurantul oferă două meniuri A şi B, care se rotesc la o săptămână. Fiecare include însă 20 de feluri de mâncare din bucătăria asiatică şi europeană sau îmbinări neobişnuite între cele două. Clientul plăteşte o mie de euro pentru a ocupa un loc la masa cu zece scaune.

Rezervările la acest restaurant se fac chiar şi cu trei luni în avans.

Citit 1416 ori Ultima modificare Vineri, 05 Februarie 2016 15:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.