Un român, coleg de platou cu Stanley Tucci

Un român, coleg de platou cu Stanley Tucci
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Luna aceasta, FilmBoxRomânia aduce un nou serial în premieră: Fortitude/Secretul din Fortitude. Este o producţie aplaudată de critici şi apreciată de cei care i-au urmărit acţiunea în primul sezon. Actori precum Stanley Tucci, Richard Dormer şi românul Emil Hoştină dau viaţă unor personaje complexe şi intrigante care trebuie să dezlege misterul unei crime ce ameninţă pacea unui oraş din zona arctică, aproape de capătul lumii.

Stanley Tucci - câştigător de Emmy şi nominalizat la Oscar - a fost apreciat de critici pentru rolul lui Eugene Morton, un detectiv al poliţiei londoneze trimis în Fortitude să investigheze cazul. „Oraşul Fortitude din serial este inspirat dintr-un orăşel care chiar există în Norvegia şi este locuit de foarte puţini oameni, în special oameni de ştiinţă sau oameni care nu vor să facă parte din societate, aşa cum e gândită ea. Fortitude e un loc ca niciun altul, nu ai voie să mori în Fortitude, iar asta se bazează pe realitatea din acele părţi arctice unde dacă te îmbolnăveşti rău, foarte rău, trebuie să pleci. Mi se pare fascinant”, a povestit Stanley Tucci într-un interviu acordat după lansarea serialului.

Îi vor ţine companie în distribuţie Michael Gambon (Albus Dumbledore din Harry Potter) sau Richard Dormer, pe care îl ştiţi din Game of Thrones. Nu trece neobservată nici prezenţa actorului român Emil Hoştină - şi el a făcut parte din distribuţia Harry Potter - care în acest serial este Yuri Lubimov, un bărbat cu o misiune secretă.

Inspirat din realitatea vieţii comunităţilor care locuiesc în zona arctică, serialul Fortitude este, aşa cum îl descriu criticii, un mister sofisticat cu o acţiune sângeroasă şi convingătoare. Faimosul site Rotten Tomatoes l-a cotat cu 88 la sută , ceea ce spune multe despre succesul poveştii. Deja pregătirile pentru al doilea sezon sunt în toi. Sursa: Cinemagia.ro

Citit 1098 ori Ultima modificare Joi, 04 Februarie 2016 14:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.