Kamelia/ O femeie puternică în "felul ei"

Kamelia/ O femeie puternică în "felul ei"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Astăzi vorbim despre Kamelia. O artistă şi o femeie pentru care noţiunile carieră şi familie merg mână în mână. Într-un interviu acordat recent, artista vorbeşte despre ritualurile ei de frumuseţe, despre sport, despre oameni.

Reporter: Ce înseamnă pentru tine cuvântul femeie?

Kamelia: Femeie înseamnă maturitate, pasiune, putere, carieră, iubire.

Rep: Cum te vezi peste cinci ani? Cu familie, copiii sau preferi să pui cariera pe primul loc?

Kamelia: Mă văd şi cu carieră, şi cu copii. Cele două nu se exclud una pe cealaltă. Ştiu că nu e  uşor, dar sunt sigură că voi reuşi să le îmbin pe amândouă. 

Rep: Ce înseamnă pentru tine o femeie de carieră?

Kamelia: Femeia de carieră este o femeie puternică, care are încredere în propriile forţe şi reuşeşte să facă performanţă în domeniul în care  îşi propune. Din păcate, cariera cere şi sacrificii: foarte multă muncă, puţin timp alocat familiei, prietenilor şi chiar  propriei persoane.

Rep: Ai ritualuri de frumuseţe? Cum ai grijă de tine?

Kamelia: În fiecare zi mă demachiez şi îmi hidratez pielea, iar o dată pe săptămână fac un tratament de exfoliere. Beau multă apă şi încerc să mănânc cât mai sănătos.

Rep: Ai o siluetă de invidiat. Faci sport? Ce tip de activitate fizică preferi?

Kamelia: Lucrez cu un antrenor de trei-patru ori pe săptămână la sală, merg pe jos de fiecare dată când am ocazia şi îmi place foarte mult Zumba.

Rep: Dacă muzica ta ar fi o femeie, cum ar arăta ea?

Kamelia: Ar fi frumoasă, sexy, puternică, specială, ar avea forme şi ar dansa foarte bine.

Rep: Care este destinaţia de concediu pe care o visezi? Dar cea care ţi-a plăcut cel mai mult din toate cele pe care le-ai văzut până acum?

Kamelia: Încă de când eram mică îmi doresc să văd Rio de Janeiro şi muntele Corcovado. Până acum, cel mai mult mi-a plăcut Barcelona şi abia aştept să o vizitez din nou.

Rep: Care sunt chestiile pe care le urăşti cel mai mult în relaţia cu oamenii?

Kamelia: Urăsc lipsa de sinceritate şi de seriozitate.

Rep: Dacă ar fi să semeni cu vreo femeie puternică din lumea asta, care ar fi aceasta?

Kamelia: Admir foarte multe femei puternice, dar nu mi-a plăcut niciodată să semăn cu cineva. Scopul meu este să devin o femeie puternică în "felul meu".

Rep: Cea mai nouă piesă lansată de Kamelia se numeşte ”Amor” şi este o piesă de dragoste.

Kamelia: Am vrut să lansez o piesă de dragoste, dar şi de stare, dinamică, de club. Mereu mi s-a spus că am ochi de asiatică şi că uneori vocea mea sună ca a unei cântăreţe de culoare, iar stilul urban mi se potriveşte cel mai tare, aşa că am încercat să le imbin pe toate astea în noul meu videoclip.

sursa: eva.ro       

Citit 4672 ori Ultima modificare Duminică, 14 Februarie 2016 13:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.