Trei festivaluri şi mulţi lauri naţionali: A plouat cu PREMII pentru micii dansatori gălăţeni
Foto: Imagine de la o ediţie a "Galatz Festival Dance", organizat la CCS

Trei festivaluri şi mulţi lauri naţionali: A plouat cu PREMII pentru micii dansatori gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Copiii foarte talentaţi de la Studioul de Dans „Estrada copiilor” al Casei de Cultură a Sindicatelor (CCS) din  Galaţi, condus de coregrafa şi solista de muzică uşoară Andreea Ignat, au câştigat 15 premii, la trei competiţii naţionale de dans, într-o singură săptămână.

Astfel, copii de la CCS s-au clasat pe locul I, pe 16 aprilie, cu o trupă de majorete junioare, „Funky Dance” (10-12 ani), şi una de adolescenţi, „Black Dance” (16-18 ani), la competiţia ''Majorette Waldorf'', de la Brăila, aflăm de la Angela Baciu, consilier artistic al Casei de Cultură gălăţene.

A urmat, pe 20 aprilie, Concursul Naţional „Triumf”, la  Bucureşti, unde micii gălăţeni au obţinut locul I, II şi III, la diferite categorii de vârstă, cu trupele de dans „Aqua Dance” - mezinii şi adolescenţii de la trupele „Mystik Crew” şi „Black Dance”.

Cel mai recent, pe 23 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Roman, s-a desfăşurat ediţia a treia a Festivalului Naţional de Dans „Dance Art Competition”, cu nu mai puţin de 167 de concurenţi, de la 34 de şcoli de dans din ţară. Şi aici, trupele gălăţene „Active Dance” (10-12 ani), „CCS Funky Dance”' (aceeaşi categorie de vârstă), „Black Dance (16-18 ani), duetele ''Duo Girls” şi „Blaxy Girls”, trio „Black Light” şi, solo, Alexia Lupea au obţinut cele mai bune locuri la secţiunile de dans: majorete, show dance, fantezie coregrafică, urban. Astfel, trupa „Black Dance” a câştigat două locuri I la secţiunile Show Dance şi Majorete, trupa „Active Dance” - locul II la urban dance, „Funky Dance” - locul I pentru majorete şi locul III la Show; duetul „Blaxy Girls” a obţinut locul I la urban dance şi locul II pentru fantezie coregrafică, trioul „Black Lights” a adus locul II pentru urban dance, iar Alexia Lupea a obţinut solo locul II la  urban dance.

Citit 2440 ori Ultima modificare Marți, 03 Mai 2016 19:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.