MIRCEA EREMIA, despre relaţia cu sora lui, Alina: ”Nu suntem doar fraţi, ci şi prieteni”

MIRCEA EREMIA, despre relaţia cu sora lui, Alina: ”Nu suntem doar fraţi, ci şi prieteni”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Fratele Alinei Eremia, care s-a făcut remarcată cu LaLa Band, este cel puţin la fel de talentat precum sora sa. Mircea Eremia are planuri mari de carieră şi se simte norocos că poate lucra cu Alina, cu care are o legătură specială, profundă. "Mă simt foarte norocos cu Alina, are un rol foarte puternic în evoluţia mea, atât profesional, cât şi în viaţa de zi cu zi. Este foarte importantă pentru mine, fiind mai matură şi trecută, să zic aşa, pe drumul pe care vreau să îl urmez, faptul că îmi este alături mă ajută foarte mult", spune artistul despre sora lui.

- Ce ne poţi spune despre relaţia pe care o ai cu Alina Eremia?

- Relaţia mea cu Alina este foarte strânsă, nu suntem doar fraţi, suntem şi foarte buni prieteni. Nu există subiect important pe care să nu îl dezbatem împreună şi suntem la curent fiecare cu ce se întâmplă în vieţile noastre personale. Am fost foarte apropiaţi încă de când eram copii, dar ne înţelegem foarte bine de când ne-am maturizat, înainte mai existau şi certuri.

- Există o competiţie între tine şi sora ta?

- Nu există competiţie între mine şi Alina deoarece pe plan profesional o consider mentor. În schimb, dacă facem împreună o activitate care implică o competiţie, un joc sau o întrecere stabilită, amândoi facem tot posibilul să câştigăm.

- Faptul că ai devenit persoană publică ţi-a adus mai multe admiratoare?

- Bineînţeles că faptul că am devenit persoană publică mi-a adus mai multe admiratoare. Sunt fete care îmi apreciază muzica sau mă compară cu anumiţi artişti internaţionali. Oamenii care mă urmăresc mă apreciază foarte mult pentru că fac totul cu foarte multă pasiune.

- Care este cea mai indecentă propunere pe care ţi-a făcut-o o fană?

- Cea mai indecentă propunere primită a fost la un concert. În momentul în care am coborât de pe scenă am fost întrebat despre locul unde sunt cazat. Bineînţeles că nu am dat curs propunerilor de genul, sunt de părere că trebuie să existe încredere, respect şi dragoste între două persoane ca să existe o astfel de unire.

- Care este următorul pas pe care vrei să îl faci pe plan muzical?

- Pe plan muzical, bineînţeles că vreau să ajung cât mai departe. Drumul către succes este unul greu şi incert. Ceea ce pot spune este că nu voi renunţa indiferent de situaţie. Când eşti perseverent şi faci ceva cu pasiune, nu ai cum să dai greş.

- Cât de departe vrei să ajungi pe plan muzical, spre ce te îndrepţi?

- Deocamdată prin muzică şi apariţiile mele, vreau să demonstrez oamenilor că ceea ce fac nu este o joacă. Vreau ca oamenii să se regăsească în muzica mea şi să cânt împreună cu ei de fiecare dată când am ocazia. Vreau să ajung la nivelul în care să-mi fac familia, prietenii şi admiratorii cu adevărat mândri de mine.

- Cu ce artist din România ai vrea să colaborezi pe plan muzical? Dar din străinătate?

- În România sunt mulţi artişti pe care îi apreciez foarte mult, Smiley, Randi, Alex Velea, Inna, Antonia, etc. Sunt mândru că deocamdată am reuşit să am colaborarea cu Alina, care a fost una foarte dorită de mine. Dintre artiştii internaţionali i-aş punea enumera pe The Weeknd, 50 cent, Rihanna, Eminem.

- Cum te-ai caracteriza în cinci cuvinte?

- Modest, respectuos, comunicativ, perseverent, amuzant.

Cine este Mircea Eremia?

Tânărul în vârstă de 19 ani este fratele Alinei Eremia şi a debutat la Tip Top Minitop pe când era doar un copil şi mai apoi a apărut în zeci de emisiuni pentru copii, cea mai cunoscută fiind „Numai cu acordul minorilor”, unde a fost coleg nu doar cu sora lui, ci şi cu alte vedete LaLa Band: Liviu, Gloria, Bubu, Ana şi Gabi. „Încă de când eram mic am participat la diverse concursuri şi emisiuni şi cred că de atunci mi-am dat seama că în muzică îmi găsesc liniştea şi că pe scenă mă simt cel mai bine”, povesteşte Mircea.

Mircea a reprezentat chiar România la Eurovision, la fel ca Alina. În timp ce sora lui a făcut-o ca artistă solo, fratele mai mic a făcut parte din trupa 4 Kids, alături de Sabrina Stroe, Gabriela Bugle şi Bogdan Bidască, obţinând locul 10 la ediţia din anul 2007.

Pe măsură ce a trecut timpul însă, Mircea nu a mai apărut atât de des la televizor, concentrându-se mai mult pe şcoală, însă acum a cucerit deja topurile muzicale din România. Sursa: eva.ro

Citit 5457 ori Ultima modificare Vineri, 20 Mai 2016 20:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.