SIMONA PĂTRULEASA: ”De sărbători, prepar un tiramisu extraordinar”

SIMONA PĂTRULEASA: ”De sărbători, prepar un tiramisu extraordinar”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pentru Simona Pătruleasa, mirosul de cozonac preparat în casă, mersul la biserică împreună cu fratele său şi ciocnirea ouălor prin vecini sunt cele mai frumoase amintiri legate de sărbătorile pascale. Citeşte mai multe despre cum şi-a petrecut sărbătorile frumoasa vedetă şi ce îi place să facă în timpul liber!

Reporter: Cum au trecut sărbătorile de Paşte şi unde le-ai petrecut?

Simona Pătruleasa: Ca de obicei, sărbătorile pascale le petrecem în familie, acasă. Mamele noastre s-au ocupat de preparatele culinare, eu am dat o mâna de ajutor şi am pregătit faimosul meu tiramisu.

Rep: Cum arată vacanţa perfectă pentru ţine? În ce loc şi ce ţi-ar plăcea să faci?

S.P.: Vacanţa perfectă pentru mine este aceea când am alături familia, fie că mergem la mare sau la munte, în România sau în străinătate.

Rep: Care este cea mai frumoasă amintire legată de sărbătorile pascale?

S.P.: De fiecare dată, amintirile legate de Paşte mă duc cu gândul la mirosul de cozonac pe care îl pregătea mama în casă, de mersul la biserică cu fratele meu, de cum colindam alături de el prin vecini, ca să ciocnim ouăle.

Rep: Care sunt obiceiurile şi tradiţiile de Paşte pe care obişnuieşti să le respecţi?

S.P.: Cred că Paştele este o sărbătoare care trebuie petrecută în familie, acasă, cu preparate gătite în casă. Respect cu stricteţe mersul la biserică alături de familie, în Noaptea Învierii, iar în duminica pascală, masa de prânz împreună cu familia este nelipsită.

Rep: Ce faci ca să eviţi kilogramele în plus luate de sărbători? Ai câteva trucuri pe care le respecţi în privinţa combinaţiilor alimentare?

S.P.: Nu prea m-am confruntat cu această problemă, pentru că de fiecare dată, fie că este vorba de Crăciun, Paşte sau orice altă sărbătoare, mănânc de toate, dar cu măsură, cumpătat.

Rep: Care este preparatul tradiţional preferat pe care îl faci de obicei cu ocazia sărbătorilor de Paşte?

S.P.: Şi de Paşte, şi de Crăciun prepar un tiramisu extraordinar de gustos.

Rep: În puţinul timp liber, cum te relaxezi?

S.P.: Atunci când prind puţin timp liber, citesc, mă documentez despre diferite domenii de interes şi sunt la curent cu tot ceea ce este nou de pe site-ul stirilekanald.ro.

Rep: Ce aduce nou acest site? Practic, sunt atâtea platforme de ştiri...

S.P.: Pe acest site găsesc informaţii din domeniile cele mai diverse, în plus conţine informaţie complementară ştirilor pe care le prezint zi de zi, în timpul săptămânii. Sursa: eva.ro

Citit 1477 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Mai 2016 13:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.