FILMUL DE WEEKEND/ "X-Men Apocalypse", două ore de efecte speciale

FILMUL DE WEEKEND/ "X-Men Apocalypse", două ore de efecte speciale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă în cele mai multe filme cu supereroi din ultimii doi sau trei ani s-a pus mai mult accentul pe efectele CGI (Computer Generated Interface) sau pe explozii şi distrugeri, filmele Marvel mai oferă şi altceva: dialog!

Am reuşit şi noi să vedem "X-Men Apocalypse", la câteva săptămâni după premieră, şi putem spune că e un film perfect de văzut în weekend, pe un ecran cât mai mare şi cu o rezoluţie cât mai bună, dat fiind că este un film plin de efecte speciale extrem de interesante.

Pentru cei care nu ştiu despre ce este vorba, în film este descrisă o parte a trecutului X-Men-ilor, aşa cum îi ştim noi din benzile desenate. Cyclops abia vine la şcoala profesorului Xavier, Storm este încă o hoinară pe străzile oraşului Cairo, în timp ce Nightcrawler este, încă, un puşti speriat de propriile puteri. Mystique, unul dintre cele mai importante personaje din seria de filme, dar şi din benzile desenate, este încă de partea lui Charles Xavier, interpretat iarăşi de James MacAvoy, în timp Erik Lensher nu este nici pe departe geniul criminal din filmele mai vechi.

De departe, cel mai puternic personaj al seriei X-Men, lucru ştiut îndeosebi de fanii desenelor animate şi ai benzilor desenate, Jean Grey, este descrisă ca o tânără care încă se luptă să îşi stăpânească puterile. Interpretată de Sophie Turner, mai cunoscută pentru rolul Sansa Stark, din "Game of Thrones", Jean nu mai este acel medium perfect stabil din punct de vedere emoţional, ci doar o puştoaică plină de temeri.

Întreaga acţiune este centrată în jurul lui El Sabah Nur, cel mai vechi mutant al omenirii, care se consideră un fel de Mesia, trimis pe pământ pentru a-i ţine pe oameni sub control. De altfel, tocmai de la asta încearcă X-Men să îl oprească: preluarea controlului asupra lumii.

Ce şi cum se întâmplă în film va trebui să vedeţi voi, însă noi vă putem spune că merită să petreceţi două ore în faţa ecranului pentru această producţie. Şi, văzând că Marvel are în plan şi alte producţii spectaculoase, succesul nu are cum să fie decât garantat. 

Dacă vreţi să fiţi la curent cu următoarele propuneri pentru FILMUL DE WEEKEND, tot ce trebuie să faceţi este să apreciaţi pagina de facebook FILMUL DE WEEKEND - CLICK AICI

Citit 1772 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2016 11:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.