Şcoala VOCES confirmă: RECORD gălăţean - 23 de premii la Festivalul ”Andantino”

Şcoala VOCES confirmă: RECORD gălăţean - 23 de premii la Festivalul ”Andantino”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Nu mai puţin de 23 de premii, printre care şi Marele Trofeu al Festivalului "Andantino", ediţia a IV-a, este recolta cu care s-au întors 11 copii talentaţi din Galaţi, elevi la "Voces School music & dance", de la studiourile Buftea. Iar juriul, după cum am aflat de la Monica Măciuceanu, profesoara de canto a tinerilor artişti, a fost unul de excepţie: Silvia Dumitrescu, Stela Enache, Viorela Filip, Marian Stere. Concursul s-a desfăşurat pe trei secţiuni: muzică românească, pop internaţional şi etno. Iată şi lista premianţilor.

În vârstă de opt ani, Alexandra Circei a câştigat premiul III la pop românesc, iar Maya Gheorghiţă, de opt ani, premiul III la pop internaţional. Adnana Mocanu, şapte ani, şi-a adjudecat premiul I plus Trofeul la pop internaţional. Adina Bostan, în vârstă de opt ani, este câştigătoarea premiului II la pop românesc, a premiului II la pop internaţional, a Trofeului la Etno şi a sumei de 500 de lei la tombolă. Sonia Chiriac, de 12 ani, a venit acasă cu premiul I la pop internaţional. O pleiadă de premii a luat şi Selini Mihailopol, zece ani, pe care aţi văzut-o recent la "Next Star": premiul II la pop românesc, premiul II la pop internaţional şi premiul I la secţiunea etno. Amalia Codreanu, finalistă la Next Star, în vârstă de zece ani, a câştigat Trofeul la pop românesc, premiul I la pop internaţional şi premiul I la etno. Pe lista premianţilor se mai află: Vlad Jipa, 17 ani - premiul I pop internaţional, Valentina Ilie - premiul II la pop internaţional şi Alexandra Pascu, 17 ani - premiul II la pop românesc, premiul II la pop internaţional şi tot premiul II la etno. Marele Trofeu al festivalului a fost câştigat de o altă fostă finalistă la „Next Star”, Ioana Bulgaru, în vârstă de 12 ani.

"Trebuie sa precizez că toate premiile au fost în obiecte (lăzi frigorifice, corturi, saltele, umbrele, jocuri, plusuri, sisteme audio), iar marele trofeu câştigat de Ioana Bulgaru a fost un laptop în valoare de 2.300 de lei. A fost superfrumos şi sunt foarte mandră că elevii mei sunt cei mai tari!", ne-a transmis Monica Măciuceanu.

Citit 2869 ori Ultima modificare Luni, 27 Iunie 2016 21:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.