FILMUL DE WEEKEND/ "One Chance", o poveste de viaţă cu final fericit

FILMUL DE WEEKEND/ "One Chance", o poveste de viaţă cu final fericit
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aţi auzit de Paul Potts? În anul 2007, tânărul din Ţara Galilor a hotărât să se înscrie la concursul "Britanicii au talent". Însă filmul nu este despre cum s-a înscris, ci despre toţi paşii şi toate întâmplările care l-au dus până pe acea scenă, în faţa juriului format, la acea vreme, din Piers Morgan, Amanda Holden şi Simon Cowell. Este o poveste care începe încă din copilăria lui Paul, vreme în care, fascinat de muzica de operă, era fugărit şi bătut de băieţii "cool" ai micului oraş în care a crescut. "Cu cât mă băteau mai tare, cu atât cântam mai tare", mărturiseşte Paul, în filmul biografic.

Crescut de o mamă care nu îşi dorea altceva pentru băiatul ei decât să îşi urmeze visul şi de un tată căruia pasiunea pentru muzică i se părea o pierdere de vreme, Paul o cunoaşte pe Julz, femeia vieţii lui, de care se îndrăgosteşte. În calea dragostei lor se pune, însă, chiar Luciano Pavarrotti, care îl umileşte pe Paul Potts, la şcoala de operă de la Veneţia, spunându-i că nu s-a născut pentru aşa ceva. În urma acestei veşti, dar şi a unei operaţii la gât, precum şi a unui accident de maşină, Paul renunţă, vreme de doi ani, la muzica pe care o iubeşte atât de mult. Cel puţin, până îşi dă seama că poate cânta din nou şi decide, alături de soţia sa, să se înscrie la prima ediţie a concursului de talente organizat de Simon Cowell.

Paul Potts este definiţia urmăririi necontenite a visului, chiar dacă toţi cei din jur pun piedici. Iar "One Chance" este unul dintre filmele care merită urmărite. Este amuzant, romantic, dramatic, iar James Corden reuşeşte să reproducă aproape cu exactitate emoţiile lui Paul, de pe scena "Britains got Talent". Din distribuţie îi mai amintim pe Alexandra Roach (Julz), Stanley Townsend (Luciano Pavarrotti) şi Julie Walters (Yvonne).

Pentru mai multe informaţii despre filme, ştiri din lumea cinematografiei, dar şi pentru a fi la curent cu ultimele noastre recomandări, puteţi intra pe pagina noastră de facebook, "Filmul de Weekend", şi să daţi LIKE - CLICK AICI.

Citit 1443 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iulie 2016 10:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.