FILMUL DE WEEKEND: Avengers/ Răzbunătorii, comedie spumoasă şi acţiune pe măsură

FILMUL DE WEEKEND: Avengers/ Răzbunătorii, comedie spumoasă şi acţiune pe măsură
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Din categoria filmelor cu super-eroi, seria Răzbunătorii, produsă de Marvel, este, probabil, cea mai apreciată la nivel mondial. Tocmai de aceea, pentru acest weekend vă recomandăm vizionarea primului film din seria Avengers, care îi reuneşte pe Iron Man (Omul de Oţel), Captain America, Thor, Hulk, Văduva Neagră şi Ochi de Şoim, într-o echipă menită să apere planeta de Loki şi de armata sa de Chitauri, fiinţe extraterestre care vor să cucerească lumea.

În cazul în care vă întrebaţi de ce ar trebui să vă uitaţi la un film despre care mulţi spun că este pentru copii, ei bine, tocmai de asta. Fiind un film de ficţiune, prima parte a seriei Răzbunătorii pune în faţa spectatorului un scenariu fantastic, în care un zeu al mitologiei vikinge, Loki, vine cu o armată de extratereştri puşi pe distrugeri, pentru a cuceri planeta şi pentru a-i elibera pe oameni de propria lor libertate, "cea mai mare minciună a omenirii".

Trimişi să îl oprească sunt fratele vitreg al lui Loki, Thor, un alt zeu al mitologiei vikinge, Căpitanul America, primul super-erou american, creat în laborator în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, Iron Man, un personaj atipic, egocentrist, interesat mai mult de propriul bine decât de cel al echipei şi doi agenţi ai SHIELD, un fel de CIA cu mult mai multe resurse. Lor li se adaugă şi Bruce Banner/Hulk, o versiune extra brutală şi verde a personajelor "Dr Jekyll şi Mr. Hyde", chemat însă doar ca cercetător. Cel puţin, pentru început.

Deşi nu fac o echipă excelentă, Răzbunătorii sunt singura şansă a omenirii pentru salvare, aşa că trebuie să înveţe să lucreze împreună. Dacă şi cum vor reuşi, veţi vedea în film. Şi veţi şi râde copios.

Citit 2877 ori Ultima modificare Marți, 26 Iulie 2016 16:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.