Gălăţenii aspiră din nou la ROMÂNII AU TALENT

Gălăţenii aspiră din nou la ROMÂNII AU TALENT
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Zeci de gălăţeni s-au prezentat şi anul acesta la preselecţiile organizate de concursul naţional "Românii au talent". Cântăreţi, dansatori şi acrobaţi s-au reunit şi au înfrumuseţat, marți, 23 august, aleea din faţa hotelului "Faleza". Atât gălăţeni, cât şi locuitori din alte zone ale ţării au venit pentru a impresiona juriul emisiunii de la ProTV.

Unii se aflau pentru prima dată la concurs, alţii îşi încercau din nou norocul. "Am participat şi anul trecut, dar am ajuns doar până la preselecţiile cu juriul propriu-zis. Anul acesta, am venit din nou să-mi încerc norocul", ne-a spus, emoţionată, Alexandra Pascu, în vârstă de 17 ani.

Deşi majoritatea concurenţilor erau emoţionaţi, am regăsit printre participanţi şi câţiva tineri familiarizaţi cu scena. Este vorba despre trupa de majorete Cheer din Panciu, care a participat la Campionatul Naţional de Cheerleading unde a ocupat locul secund, dar şi la Campionatul Internaţional de Cheerleading, unde a obţinut locul şapte. "Este a doua oară când participăm la acest concurs. Suntem siguri că de această dată va fi mult mai bine decât anul trecut. Ne dorim să ne vadă cât mai multă lume şi să fim promovaţi”, ne-au spus membrii trupei.

La preselecţie au participat şi persoane la a doua tinereţe. "Am cântat timp de 20 de ani în restaurantele din Bucureşti. Între timp, au intervenit nişte evenimente mai puţin fericite, care m-au determinat să renunţ. Sfatul meu pentru tineri este să aibă încredere în ei, pentru că dacă au talent şi răbdare vor reuşi", ne-a spus un bărbat prezent la preselecţii.

Citit 4992 ori Ultima modificare Marți, 23 August 2016 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.