ILINCA VANDICI: ”Ţin cont de tendinţe, dar aleg doar ceea ce mi se potriveşte”

ILINCA VANDICI: ”Ţin cont de tendinţe, dar aleg doar ceea ce mi se potriveşte”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

- Ce înseamnă pentru tine o ţinută impecabilă?

- Pentru mine, o ţinută impecabilă este o ţinută care mă reprezintă, în care mă simt bine, o ţinută pe care o port şi îi ofer eleganţă, prestanţă şi frumuseţe, prin atitudinea pe care o am, nicidecum o ţinută pompoasă care să mă "poarte" ea pe mine. O ţinută curată şi îngrijită, nu neapărat corectă - cu toate că dacă mă întrebi personal - eu, pe aleea asta a corectitudinii vestimentare m-am bazat şi m-am îndreptat în ultima vreme, pentru că decât să greşeşti este mai bine să fii corectă. Sunt şi momente în care am reuşit să fiu curajoasă şi să fac imposibilul şi mi-a reuşit de cele mai multe ori - bineînţeles, cu echipe de stilişti în spate, cu oameni avizaţi care m-au ajutat, pentru că jobul meu este acela de a prezenta emisiuni. Stiliştii îşi fac meseria lor, eu îmi fac meseria mea, make-up artiştii îşi fac meseria lor şi tot aşa. Cam asta înseamnă pentru mine o ţinută impecabilă.

- Care sunt piesele tale vestimentare de rezistenţă, de care nu poţi să te despărţi?

- Nu sunt piese vestimentare, sunt accesorii. De piese vestimentare mă pot lipsi, mă pot despărţi, le pot împrumuta, le pot dona, le pot schimba, le pot arunca - pot să fac orice cu ele, pentru că, în general, vizez un stil cât se poate de simplu, cu piese pe care le pot cumpăra de la orice magazin accesibil publicului larg, însă accesoriile sunt cele care fac diferenţa. Nu vreau să par snoabă, dar pantofii de firmă nu-mi lipsesc din şifonier - nu pentru că vreau să se vadă sigla, brandul s.a.m.d., ci pentru că, în primul rând, sunt extrem de comozi, calapodul fiind foarte bun şi, în al doilea rând, sunt speciali. Genţile sunt foarte importante pentru mine şi am încercat întotdeauna să-mi cumpăr piese clasice, care nu se demodează niciodată. Drept urmare, chiar dacă am cheltuit o sumă importantă de bani, o consider investiţie, pentru că sunt genţi de mii de euro pe care le port de acum înainte toată viaţa. Ele nu fac parte dintr-un anumit trend sau nu se încadrează într-un anumit sezon, ci sunt pentru toată viaţa.

- Eşti un fan înfocat al celor mai noi tendinţe în modă sau preferi să selectezi ceea ce te avantajează?

- În cazul meu, cred că nu ar putea să existe una fără cealaltă. Ţin cont de tendinţe, îmi place să urmăresc tot ceea ce propun şi creează marii designeri şi prefer din marea masă de produse să-mi aleg ceea ce mi se potriveşte. Eu cred că aici este de echilibrat puţin balanţa - să nu cădem în penibil şi să ne îmbrăcăm cu orice, doar pentru că este la modă şi în tendinţe în sezonul respectiv, dar să nu ne pese că nu este în concordanţă cu noi, cu stilul, atitudinea, personalitatea noastră! Hai să încercăm să alegem piese în care ne simţim bine, care ne pot scoate la iveală frumuseţea, nu neapărat încadrând-o într-un anumit trend!

- Dacă ar fi să alegi un stil vestimentar care a făcut ravagii mai demult, în care crezi că te-ai regăsi cel mai bine?

- Ravagii? Din câte ştiu, am citit şi am auzit, cele mai multe apariţii de presă cu mine post event au fost cele de la petrecerea “Viva” de acum trei ani. Atunci am fost curajoasă şi am adoptat un stil care a prins foarte bine şi care a fost adoptat ulterior de foarte multe fete din România. Aveam un coc, tot părul strâns wet sus, în vârful capului, şi aveam o rochie de la Pronovias, din voal şi mătase, tip sirenă. Mă avantaja foarte bine, pentru că îmi punea formele în evidenţă, iar hairstylingul şi make-upul au fost deosebite faţă de ceea ce am purtat până atunci sau port în fiecare zi şi de aceea impactul şi “şocul” au fost puţin mai mari. Lumea se aştepta să mă vadă aşa cum mă vede în mod obişnuit, dar am reuşit să ies din carapacea mea şi am făcut foarte bine, pentru că am primit aprecieri. Sursa: eva.ro

AFLĂ mai multe din viața VEDETELOR - CLICK AICI

Citit 1814 ori Ultima modificare Vineri, 26 August 2016 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.