O gălăţeancă sau un gălăţean ar putea fi Vocea României
Foto: Foto: Pro Tv

O gălăţeancă sau un gălăţean ar putea fi Vocea României
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Ca în fiecare an, vocile Galaţiului uimesc publicul şi întorc scaunele antrenorilor la Vocea României de la Pro Tv. Cătălina Godică şi Bogdan Teohari au făcut spectacol la recenta ediţie a audiţiilor pe nevăzute şi au fost deja „adjudecaţi” de Marius Moga, respectiv, de Loredana.

Cine este Cătălina Godică

Cătălina Godică are 20 de ani şi este studentă la Conservator în Bucureşti, unde studiază şi pianul. Cătălina a interpretat senzaţional piesa "Lay Me Down", şi a reuşit să-i cucerească pe cei patru membri ai juriului - Smiley, Loredana, Tudor Chirilă şi Marius Moga şi să-i determine să-şi întoarcă scaunele şi şi-o dorească, fiecare, în echipa sa. A urmat un adevărat duel verbal, în care cea mai savuroasă replică a venit din partea lui Tudor: "Ar trebui să alegi până nu ne batem aici!". Iar Cătălina a ales să-şi continue drumul la Vocea României alături de Marius Moga.

Cine este Bogdan Teohari

În vârstă de 23 de ani, Bogdan Teohari este student la Ştiinţe Politice în Bucureşti şi lucrează la o firmă de software. A debutat pe scena muzicală la doar 15 ani împreună cu câţiva prieteni, înfiinţând alături de ei trupa rock "Crin". Alături de trupa „Daily News Band”, a cântat în deschiderea concertelor Michael Bolton şi Smokie, în cadrul Revelionului 2014 organizat de Primăria Galaţi. Pe scena de la Pro Tv, Bogdan a ales să interpreteze piesa „Dear Darling” şi a făcut-o extraordinar. Pe ultimele acorduri ale melodiei Loredana şi-a întors scaunul, revendicându-l, astfel, în echipa ei. A fost o mişcare strategică, menită să-i inducă în eroare pe ceilalţi antrenori, ca să fie sigură că nu va trebui să lupte cu nimeni pentru Bogdan.

Le ţinem pumnii strânşi Cătălinei şi lui Bogdan şi le dorim să ajungă cât mai departe la Vocea României!

       

Citit 6249 ori Ultima modificare Duminică, 18 Septembrie 2016 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.