Cine este CÂȘTIGĂTOR? Marvel şi DC Comics, în luptă la box-office

Cine este CÂȘTIGĂTOR? Marvel şi DC Comics, în luptă la box-office
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Se ştie că fanii Marvel şi DC au, de multă vreme, o rivalitate vie, mai ales că DC are la rândul lui un univers cinematografic care poate concura cu Marvel. Deopotrivă comică şi serioasă, această rivalitate a fost subliniată odată cu premiera "Suicide Squad", care a depăşit oficial "Captain America: The Winter Soldier", scrie Cinemablend.

"Suicide Squade", cu 718 milioane de dolari încasări la box office, a depăşit, iată, "Captain America" (cu 714 milioane) în pofida recenziilor negative care l-au afectat ca şi pe predecesorul său, "Batman vs Superman: Dawn of Justice". Chiar şi aşa, "Suicide Squad" s-a dovedit a fi câştigătorul final pentru luna august, obţinând primul loc pentru trei weekenduri consecutive.

Deja "Suicide Squad" a depăşit filmul Marvel pe pieţele din Statele Unite, după ce a mai depăşit anterior filme precum "Ant-Man", "Iron Man" şi "Thor:The Dark World".

Şi, totuşi, producţia nu a reuşit să depăşească pentru moment celelalte filme MCU, anume "Guardians of the Galaxy", "Iron Man 3", "Captain America: Civil War", "The Avengers" şi sequel-ul acestuia, "Avengers: Age of Ultron". Chiar dacă succesul la box-office este (pentru filmele de Hollywood) sinonim cu succesul în general, cantitatea nu este sinonimă cu calitatea.

"Suicide Squad" este un film uşor, cu personaje destul de amuzante, în schimb "Winter Soldier" este categoria grea, cu o acţiune bine construită, care merită titlul de unul dintre cele mai bune filme Marvel, scrie Cinemablend. Însă, fără fani, nu poţi încasa 700 de milioane de dolari. Iar acum, sequel-ul "Suicide Squad 2" este ţinta aşteptărilor fanilor primului film. (sursa: cinemagia.ro)

Citit 1508 ori Ultima modificare Duminică, 25 Septembrie 2016 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.