VIAȚĂ ECRANIZATĂ | Film despre Stan Lee, în curând în producţie

VIAȚĂ ECRANIZATĂ | Film despre Stan Lee, în curând în producţie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Viaţa lui Stan Lee, creatorul benzilor desenate Marvel, ai cărui supereroi au umplut sălile de cinema, devine subiect de film. Potrivit TheHollywoodReporter.com, studiourile 20th Century Fox au achiziţionat drepturile de producţie şi vor realiza pelicula ce nu are încă un titlu. Se pare însă că realizatorii au în plan un biopic „cu superputeri”, intenţia lor fiind de a crea un un film de acţiune/aventură ce va suprinde şi atmosfera vremurilor în care a trăit Lee.

Născut într-o familie săracă din Bronx, Stanley Lieber (numele său adevărat) a intrat în lumea editării benzilor desenate la 17 ani, în 1939, lucrând alături de unchiul său, la Timely Comics. Transformarea sa în creatorul de succes de mai târziu pare să i se datoreze atât renunţării la visul de a scrie „marele roman american”, dar şi puterii de convingere a soţiei sale, care l-a motivat să mai acorde o şansă benzilor desenate. Lee a participat astfel la naşterea seriei "The Fantastic Four" şi a dat startul „erei Marvel” a benzilor desenate.

Printre producătorii filmului ce va aduce pe marele ecran viaţa lui Stan Lee se numără Mary Bowen şi Wyck Godfrey ("Twilight", "The Maze Runner" şi viitorul "Power Rangers").

Citit 933 ori Ultima modificare Duminică, 25 Septembrie 2016 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.