SMILEY și-a deschis o nouă afacere

SMILEY și-a deschis o nouă afacere
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Smiley mărturiseşte că sunt luni ale anului când nu câştigă foarte bine şi este îngrijorat că nu are cu ce să plătească chiriile, întreţinerea şi salariile. Din fericire, situaţia se compensează având perioade în care încasează suficient de mult. Mai mult, Smiley a lansat o nouă afacere. În clădirea unde are sediu şi studioul HaHaHa Production se află acum şi un club de muzică live. Iată ce tip de manifestări vor avea loc acolo, în clădirea fostei fabrici Faur şi din ce câştigă bani Smiley.

Smiley este considerat unul din cei mai iubiţi şi de succes artişti din România. Are propria casă de producţie, iar piesele sale ajung, în mare majoritate, hituri.

Chiar şi aşa, el susţine că, pe parcursul anului, sunt perioade în care nu încaseaza suficient pentru a acoperi cheltuielile la zi, precum chiria, întreţinerea şi salariile. Din fericire, în restul anului banii vin din belşug pentru a echilibra situaţia. Iată din ce spune artistul că încasează.

„Sursele de bani din industria muzicală sunt reprezentate de streaming, care include platforme precum Youtube, Deezer sau Spotify, magazine precum iTunes sau Google Play, concerte, drepturi de autor, în cazul pieselor de succes şi contractele de imagine. Însă există şi momente mai dificile. Nu mă văd făcând altceva. Nici măcar în momentele grele, în care pare prea mult, în care pare că nu ne iese, în care parcă nu se câştigă îndeajuns de mulţi bani încât să ne plătim chiria, întreţinerea şi salariile. Mai sunt şi luni din acestea”, a declarat artistul pentru Republica.ro.

Probabil pentru a compensa în aceste luni, Smiley s-a lansat într-o nouă afacere. Artistul a deschis un club de muzică live în incinta clădirii unde se află şi studioul HaHaHa Production. Mai exact, în complexul fostei fabrici Faur. Clubul se numeşte Allive şi acolo vor putea avea loc atât concerte live ale artiştilor din România, cât şi spectacole de artă, improvizaţii şi teatru.

La evenimentul de lansare au participat artiştii care colaborează cu casa lui de producţie, precum Corina, Andreea Bănică, Sore, dar şi Adrian Sârbu, Horia Tecău şi chiar Laura Cosoi, fosta lui iubită, alături de soţul ei, Cosmin. (sursa: agentiadepresamondena.ro)

Citit 4109 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Octombrie 2016 20:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.