CONCURS CU PREMII | Ateliere digitale şi pentru studenţii de la ”Dunărea de Jos”

CONCURS CU PREMII | Ateliere digitale şi pentru studenţii de la ”Dunărea de Jos”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Studenţi, absolvenţi sau masteranzi/doctoranzi de la Dunărea de Jos sunt invitaţi, până pe 5 decembrie, să completeze câteva module şi un training în vederea formării competenţelor antreprenoriale, digitale şi de marketing. Iniţiativa e, de fapt, o competiţie naţională, intitulată Ateliere Digitale şi organizată de Asociaţia Junior Achievement România (JA România).

Modulele sunt accesibile gratuit tuturor studenţilor, din orice an şi de la orice specializare, şi au ca finalitate un certificat Google, recunoscut de IAB Europe. În plus, studenţii care parcurg integral trainingul primesc o excursie educaţională la New York. Participanţii trebuie să acceseze pagina competiţiei, folosind linkul dedicat universităţii pe care o reprezintă: http://atelieruldigital.jaromania.org/ - CLICK AICI.

Pentru fiecare persoană care completează datele şi parcurge cu succes trainingul şi testele, Universitatea “Dunărea de Jos” acumulează puncte: câte 20 pentru cei care finalizează trainingul (şi obţin certificatul în urma examenului final) şi, respectiv, câte un punct pentru fiecare persoană care parcurge cel puţin patru module din totalul celor 23. Cu cât numărul celor care au accesat linkul este mai mare, cu atât universitatea are mai multe şanse să primească din partea organizatorilor un premiu constând într-un atelier digital complet echipat.

„M-aş bucura să participe la proiect cât mai multe persoane care să specifice apartenenţa la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, Facultatea de Inginerie, pentru a ne număra printre universităţile câştigătoare”, a declarat ş.l.dr.ing.ec. Carmen Papadatu, responsabilă cu implementarea proiectului „Universitatea antreprenorială" pentru Facultatea de Inginerie, în cadrul căruia se desfăşoară competiţia Ateliere Digitale.

Cursurile (trainingul on-line) se pot accesa de acasă, după logarea fiecăruia. Pentru înscrieri se intră pe linkul specificat mai sus, se accesează căsuţa cu numele Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi şi apoi se dă click, în dreapta paginii, sus, pe CONECTEAZĂ-TE. Cine nu are cont cu parolă creat pentru chestionarul HEI îşi poate face un cont nou.

Citit 1387 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2016 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.